Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wypaliłem właśnie soft do MK4 od kolegi dareckx1 z jednego z wcześniejszych postów. Zastanawia mnie taki szczegół, że po wypaleniu obrazu na płytę są tam katalogi MK2C, MK2M, MK3, ale nie ma MK4

To mój pierwszy upgrade soft, a więc jestem trochę okichany ;)

Masz problem z DLR? Pisz...
Opublikowano
Wypaliłem właśnie soft do MK4 od kolegi dareckx1 z jednego z wcześniejszych postów. Zastanawia mnie taki szczegół, że po wypaleniu obrazu na płytę są tam katalogi MK2C, MK2M, MK3, ale nie ma MK4

To mój pierwszy upgrade soft, a więc jestem trochę okichany ;)

Nie przejmuj się katalogami. To nie ma znaczenia. :) Dobrze, że nie ma katalogu czernobyl

Poznasz głupiego po czynach jego.....
Opublikowano
Jak rozpoznam czy mam MK3 czy MK4 ?

Kolego w bagażniku na czytniku (tam gdzie się wkłada płyte z mapami) jezeli z przodu masz napis DVD to masz mk4 jeśli nie to masz albo mk1,mk2 lub mk3

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chodzi o odtwarzacz w bagażniku to mam z napisem DVD a jeśli już o tym mowa to jest możliwość przestrojenia go tak żeby czytał płyty z np filmami w formacie DVD ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chodzi o odtwarzacz w bagażniku to mam z napisem DVD a jeśli już o tym mowa to jest możliwość przestrojenia go tak żeby czytał płyty z np filmami w formacie DVD ?

czyli jesteś szczęśliwcem. Co do filmow dvd nie ma takiej możliwośći

Opublikowano
Pytam bo słyszałem że można to jakoś przestroić. A da się coś w tym odtworzyć poza mapą ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pytam bo słyszałem że można to jakoś przestroić. A da się coś w tym odtworzyć poza mapą ?

Niestety nic więcej poza mapami. Jeżeli masz moduł video ( srebrna skrzynka w lewym boczku w bagażniku ) to tam możesz podłączyć jakiś odtwarzacz DVD i to tyle

Opublikowano
Właśnie kupiłem czytnik dvd od e46 monochom i zamontowałem go do e39(wcześniej miałem mk3 i wgrałem sofcik z tego forum dzięki uprzejmości kolegów i wszystko śmigało super) i jest szary ekran. Próbowałem wgrywać najnowsze softy i nic nie chce wczytywać, nawet nie zaczyna sie instalować.Myślicie ze jest uszkodzony czytnik lub laser??? Pomóżcie help
Opublikowano
To chyba nie kwestia softu....

Dzięki kolego. Właśnie do tego doszedłem chodzi o to ze do kompa trzeba sie podpiąć i przeprogramować ten czytnik zeby nie był do monochromu :D :D Pozdro kolego

Opublikowano
rzuciłem luźną uwagę :) nie musisz dziękować :D
Opublikowano
Witam, od kilku dni jestem dumnym posiadaczem e46 z MK4 z 2005 r, ale z małą monochromatyczną navi. Mój problem jest zapewne banalny, ale jakoś nie mogę znaleźć rozwiązania. Próbowałem różnych map i softów. W tej chwili korzystam z mapki którą podał dareckx1, wgrałem soft http://rapidshare.com/files/405564440/NAV_SW-yaza.rar. Wszystko pięknie śmiga. Niestety z jednym wyjątkiem. Nie działają ostrzeżenia o fotoradarach. W punktach "poi" też się nie pokazują. Szukałem we wszystkich kategoriach nie będąc pewnym czy powinna pojawić się dla nich oddzielna. Niestety nic. Zaczynam już wątpić czy ostrzeganie o fotoradarach jest w ogóle możliwe w tej małej navi. Jeśli jest proszę o podpowiedź, czego nie robię albo robię niewłasciwie?
Opublikowano
nie wiem jak to jest z tą monochromatyczną mk4 ale jeśli chodzi o mapkę, której podałem Ci link i ten soft co dostałeś od Dareckiego to u mnie wszystko śmiga. Sprawdź może pomoże, a może wypowie się ktoś kto ma taką navi? :?:
Opublikowano
A podaj kolego dokladnego linka do tego postu to moze ja zakumam co i jak pozmieniac.

Kolego ta z chomika jest na pewno dobra ( u mnie w mk4 śmiga) wiec to chyba nie przez mape masz te problemy. A czym nagrywasz mapki( jakim programem)

Opublikowano
Wgrałem tą z chomika, niestety sytuacja bez zmian. :(

a wyswietla Ci ikony radarów? I czy w ustawieniach navi masz fotoradary włączone?

Opublikowano
Niestety nie wyświetla ikonek. Przypominam, że mam małą navi strzałkową i nigdzie w ustawieniach nie mogę znaleźć takiej opcji.
Opublikowano
Niestety nie wyświetla ikonek. Przypominam, że mam małą navi strzałkową i nigdzie w ustawieniach nie mogę znaleźć takiej opcji.

Najlepiej żeby wypowiedział się ktoś, kto takową posiada. Napisz na PW do kogoś z tego tematu: viewtopic.php?f=91&t=132727&hilit=monochrom