Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No na to ma ale na BT nie.Być może te objawy to jakaś pochodna wygrania softu .Zawsze można zrobić reset i wgrać OEM.Jeśli dalej to samo będzie to nie wina softu
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kabli nie ruszałem dzieki za zainteresowanie problemem możesz podpowiedziec jak można zaktualizować moduł bt, a ostatecznie na jaki soft pl mógłbym wrócić żeby wykluczyć że to nie soft.
Opublikowano

Koledzy, mam chyba nietypowe pytanie. Mam czytnik MK3 i chciałbym wrzucić jakieś najnowsze mapy. Wiadomo, MK3 nie obsługuje DVD, więc pozostaje tylko wypalenie map na CD. I teraz pytanie - jakie były ostatnie mapy, które mieściły się na CD?

Nie będę wydawał 7 stów na czytnik MK4, bo to trochę przesada... ;)

PS. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę sprzedać oryginalne płyty BMW DVD High 2016 :)

Opublikowano

Witam mial ktos doczynienia z ta firma:

Global-GSM Tomasz Gerl

1-go Maja 6

64-920 Piła

tel 888184148

mam zamiar wyslac mu swoj czytnik do naprawy i sprawdzam

Opublikowano
Było było w tematach tutaj w tym dziale .Jestem pewien kolego .Ktoś był u gościa naprawiać czytnik Mk3 lub Mk4 na miejscu
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Witam. Mógł by ktoś mi na pw podrzucić najnowszy i zarazem najlepszy soft do navi z językiem polskim? ( żona mnie zabije jeśli jeszcze raz navi odezwie sie po niemiecku). Potrzebował bym także mapę najnowsza do BMW x3 2007r

Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Witam.W moim BMW X3 E83 z 2005r. jest sprawna nawigacja w następujących językach:holenderski,angielski i francuski.W czytniku znajduje się płyta DVD z mapami z 2005r.(niestety mapy Polski brak).

Proszę o pomoc w ustaleniu który soft w przypadku "mojej" nawigacji będzie właściwy do wgrania,żeby nie uwalić ustrojstwa.

Pozdrawiam - Mirek.

Opublikowano

Mam e39 z mk3 na CD jeszcze. Istnieje coś do tego spasować ? Chodzi o Polską mapę.

Tu ktoś podpowiedział, że Dayton, ale to jakaś konkretna wersja musi być ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie prośbę o pomoc.

Zainstalowałem nowy soft do navi mk4 mojej NAV SW CX3 LOGO BMW + mapy 2017 z fotoradarami.

Soft wszystko się ładnie zainstalowało , wszystko super śmiga mapa , tylko nie mam lektora nawigacji.

Gdy mam odpaloną muzyke i dojeżdżam do zakrętu muzyka się wycisza ale zamiast polecenia np skręć w prawo nic nie słychać.

Jaka może być tego wina? :)

Jest możliwość , że poprzednio był jakiś niemiecki soft zainstalowany?

Czy mogę zmienić soft na v27 z v32 i jeszcze zainstalować ten v32 , pomoże to w czyms jak sądzicie?

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Opublikowano

Język polski możesz mieć nałożony na różne języki które masz do wyboru, a komendy głosowe tylko na konkretnym języku. Czyli jak masz do wyboru w menu Fr,En,De to wszystkie mogą być spolszczone a komendy możesz mieć tylko na np. De.

Sprawdź inne języki

Opublikowano

Język polski możesz mieć nałożony na różne języki które masz do wyboru, a komendy głosowe tylko na konkretnym języku. Czyli jak masz do wyboru w menu Fr,En,De to wszystkie mogą być spolszczone a komendy możesz mieć tylko na np. De.

Sprawdź inne języki

Opublikowano

A sprawdź pod pozycją alarmów czy tam powiadomień o radarach. Jak wejdziesz w tą opcje i będziesz miał jeden wolny prostokącik to wejdź w niego.

Ew wgraj inny soft np Yaza, bardzo dobry soft.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie.

Chciałbym się dowiedzieć czy coś się może zmieniło jezeli chodzi o temat pl menu w e65 wersja cd. Czy jest gdzieś ogólno dostępny soft?

Dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano
witam, jeśli w swojej navi mk4 mam wgrany już jakiś modyfikowany soft i teraz jeśli chcę zmienić na inny modyfikowany to radzicie wgrać najpierw oryginalny soft i potem jakiś modyfikowany czy bezpośrednio wgrywać inny :?: Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam! :cool2:
Opublikowano

czesc.jestem nowy.przeczytalem wszystkie 147 stron tego tematu.dzieki temu zrobilem sobie update i spolszczenie.navi mk4.

dwukrotnie bawilem sie softami i za kazdym razem komp wariowal.a minaowicie wskazywal ze jest -40 stopni na zewnatrz i za pierwszym razem ledwo autko odpalilo a za drugim razem niestety jump start.czy ktos mial podobne anomalie po wgraniu softow?ponizej link ze zdjeciem,

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1438889106162034&set=a.1206114239439523.1073741828.100001228767837&type=3

ps.dziekuje wszystkim za obszerna pomoc z softami i etc. :cool2: