Skocz do zawartości

podgrzewanie siedzenia kierowcy wyłącza się po kilku sekunda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po włączeniu podgrzewania siedzenia kierowcy (czyli mojego :D ) po kilku sekundach gaśnie lampeczka i nic nie grzeje, teraz mi to nie przeszkadza, ale w zimie będzie to niemały problem

Druga sprawa co by nie zakładać nowego tematu: za każdym razem kiedy przekręce kluczyk radio gra tylko na 1 głośnik a głośność na max, trzeba wszystko ustawiać (fader/rear i balance). Podejrzewałem pamięć radia ale stacje zapamiętuje.

Czy ktoś spotkał się z podobnymi problemami?

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano
miałem to samo u siebie. Okazało się że odpieła się kostka pod siedzeniem. Wsadziłem spowrotem i jest ok.
Fiat 126p --> Vw polo 1.4D --> Opel Vectra B V6 --> BMW 540iA + Nissan Micra k12 --> vauxhall meriva (chwilowo) --> BMW 520d auto F11 --> BMW 545i E60
Opublikowano

Jeżeli chodzi o radio to co jakiś czas pojawia się ten problem na forum. I z tego co piszą użytkownicy naprawa jest nieopłacalna-lepiej wymienić. Lub jest pewien patent sam nie sprawdzałem, ale spróbuj:

Zamiast ustawiać balans i fad na środek, ustaw je o jedną kreskę w lewo lub w prawo, to powinno zapamiętać. Daj znać czy się udało, może się to komuś przydać jeżeli będzie działać...