Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie!!!!! Mam pytanie odnośnie kontrolki znajdujacej sie na desce rozdzielczej pomiedzy predkosciomierzem a obrotomierzem w dolnym rogu jest narysowana karoseria auta z dwoma strzalkami w gore i dol i mam pytanie o czym informuje ta kontrolka???? pozdrawiam
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
to ja dorzuce drugie pytanie: w tym samym miejscu jest kontrolka z dwoma samochodami, jeden za drugim. W instrukcji nic na ten temat nie znalazlem - kojarzy ktos co to jest?
Opublikowano

To już było kilka razy i robi się nudne. Może to zakończy temat:

Między prędkościomierzem z obrotomierzem są trzy kontrolki:

1. Wizerunek samochodu i strzałki góra-dół - wskaźnik uszkodzenia/deaktywacji zawieszenia aktywnego - sprawdzić podłączając się pod komputer.

2. Wykrzyknik w kółku - awaria/deaktywacja systemu ASC/DSC (zależy co kto ma).

3. Dwa samochody stojące jakby w korku-wskazanie systemu TMC, że przed nami korek. Ten system działa w cywilizowanych krajach (np. rewelacyjnie w Holandii, w IV RP oczywiście nie).

Opublikowano

a ja wlasnie szukalem w archiwum zanim zapytalem - i niczego nie znalazlem (ale moze zle szukam)

w kazdym razie dzieki za odpowiedz

Opublikowano
Regulacja poziomu zawieszenia. Jak sie swieci to oznacza ze nie dziala.

ale czy ta regulacja dotyczy wersji z nivo????

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Regulacja poziomu zawieszenia. Jak sie swieci to oznacza ze nie dziala.

ale czy ta regulacja dotyczy wersji z nivo????

tylko wersji z nivo.

w wersji bez nivo nie ma czego regulowac :)