Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z powyższym pytanie-czy ma ktoś komplet jakichś do BMW e87 lub 3 (Radial spoke 139).

Pozdrawiam-MIK

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
W związku z powyższym pytanie-czy ma ktoś komplet jakichś do BMW e87 lub 3 (Radial spoke 139).

Pozdrawiam-MIK

sory, ale prawie ze sie poplulem jak to czytalem :clap:

zh
Opublikowano

Zyghom,co Cie tak rozsmieszyło? :(

Gdzies w okolicach Cieszyna (jeszcze w Czechach) wpadłem na NIEOZNAKOWANY próg-po prostu asfalt sie skończył a za nim była droga na której jest kolejna warstwa asfaltu-problem w tym,że było go tam z 10 cm więcej.

Myslałem,że mi plomby wylecą z zębów :mrgreen:

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Zyghom,co Cie tak rozsmieszyło? :(

polaczenie "Hungaroring" i "rozwalilem kola" - tak jakos pomyslalem, ze ma to jakis zwiazek emocjonalny ;)

Gdzies w okolicach Cieszyna (jeszcze w Czechach) wpadłem na NIEOZNAKOWANY próg-po prostu asfalt sie skończył a za nim była droga na której jest kolejna warstwa asfaltu-problem w tym,że było go tam z 10 cm więcej.

Myslałem,że mi plomby wylecą z zębów :mrgreen:

ja ci oczywiscie wspolczuje i nie zazdraszczam ;)

zh
Opublikowano

Prawdę mówiąc to myslałem,że jest rabnieta tylko jedna (była odbita na czarno od czegoś) lub 2 na jednej (przedniej ) osi-a co ciekawe dziś sie okazało,ze rąbnieta jest przednia lewa i dwie tylne-trochę to dziwne..;-(.

Dojechałem..po prostu pilnowąłem prędkości-prawde mówiąc mocno nie biło-ale dało sie wyczuć,ze cos jest nie tak.

Cos nie mam szczęścia do kół BMW-wtedy opony,teraz felgi ;-)

Zyghom-masz rację-faktycznie zabrzmiało to tak jakbym wygibasy jakies robił a'la Kubica na drodze :twisted2:

MIKE

Opublikowano

No własnie o tym samym myslalem,ale w zasadzie dlaczego mam to robic skoro mam AC i płacę za nie duzą kasę?

Nie daj Boże cos się stanie za pół roku (powaznego) i powiedza mi,ze nie wypłaca odszkodowania bo felga była prostowana i pekła..poza tym nie do końca wierzę w tego typu zabiegi.Może sie myle.

MIKE