Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam forumowiczow... mam nietypowe pytanie, posiadam fele szprychowe z duzym rantem, przod 8,5 cala, tyl 10 cali felgi, rant taki jakby troche polerowany, ogolnie felga ladnie sie prezentuje ale chcialbym taką samą w chromie, na nowe mnie nie stac, poza tym tego samego wzoru nie ma za bardzo wiec chcialbym cos zrobic z moimi, wiem ze są takie uslugi jak chromowanie felg, moje są 18 zapomnialem dodac ;) orientujecie sie ile moze kosztowac ochromowanie takich felg 18 calowych, szerokosc 8,5 i 10 cali?? jesli ma ktos adresy firm ktore naprawde poleca bądź fotki ma jakies to prosil bym o wypociny z waszych doswiadczeń ;) ile taka usluga mn.w by wyniosla mnie, trwalosc tego itp.......... zreszta kazdy wie o co kaman
Opublikowano

Kiedys szukalem w polsce firmy ktora by wychromowala felgi i dala na to jakas gwarancje, ale bez powodzenia.... Moj kolega chromowal gdzie felgi pod Poznaniem ale chrom ich wytrzymal ok 2 miesiecy i potem odlazil calymi płatami.

Ale moze to cie zainteresuje:

http://www.polerka.tk/

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
Na "gołe" aluminium nie nałożysz chromu, chyba że wcześniej zostanie on czymś położony. Co do polerki, to jest najlepsze rozwiązanie, efekt długotrwały, raz na czas trzeba przepolerować pastą i świeci się moim zdaniem "mniej-tandetnie" a niżeli chrom, ale... Za szprychy i to jeszcze 18" napewno ładnie Cie skasują, jest dużo roboty więc nie dziwie im się. Tak na moje oko, to 600zł/kpl