Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

pytania proste:

chcę zmienić radio, teraz mam business rds czyli firmówkę.

Mam pytania:

• ile kanałów musi mieć nowe radio 4* x W czy może 6* x W?
    macie jakieś ulubione modele z wejściem USB w rozsądnej cenie?
    czy mam się szykować na jakieś niespodzianki przy wymianie?

Opublikowano

Ja kupowałem 4xW i jest ok.

Niespodzianek większych przy zmianie nie było tyle że ja zmieniałem z CD na CD. Nie wiem jak zmiana z oryginalnego.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Chcesz wymienic radio zostawiajac reszte w oryginale (glosniki, instalacje)? Jesli tak kup jakiekolwiek markowe z usb, np nowe clariony w cenach 300-400zl
Opublikowano
clariony?? za te cene kupisz Pioneera ja dałem za pionka z mp3 350 zl

A cos nie tak jest z clarkami? Bo tak to mozna odczytac, powiedzialbym wrecz przeciwnie, pionki? Chyba ze mowa tu o P80, P88 i conajmniej tej klasy konstrukcjach..

Pozatym tak jak pisalem, jezeli kolega nie chce modernizowac reszty instalki i podlaczac fabryke pod samo radio, to pionek, clarek, alpine, kenio czy jvc, to wszystko bedzie grac tak samo, i niech kupi jakiekolwiek markowe, z usb, i z wygladu odpowiadajace gustom uzytkownika.

Opublikowano

Chłopaki!

Nie kłócimy się czy lepszy napis Kenwood czy Pioneer na tylnej szybie... :twisted2: :twisted2: :twisted2:

Racja - nic nie chcę modernizować - wpinam radio i ma chodzić nic więcej nie chcę.

Opublikowano
ja kupiłem Blaupunkta mp3 usb i bluetooth na podłączenie telefonu,aux itp i 4x W i ma wyjścia na wzmacniacz i jestem z niego zadowolony i wszystko mi działa tak jak powinno ale niestety z chwilowego braku funduszu będę musiał je sprzedać jakbyś był zainteresowany to się odezwij. to jest taki model Blaupunkt Hamburg MP57 i jest prawie nowe