Skocz do zawartości

Układ kierowniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stach7608 jeszcze jedno szybkie pytanko Kupiłem juz ta gume rys nr2 dzis jade na wymiane i apropo tego mozna jasniej ala likwidacji luzu klucz nasatka 17itd nakretka znajduje sie koło jakichs tarczek z nacienciem to przeczyałem po stronie kierowcy pasarzera??i noze jakis rys :norty: wiesz zawsze na rys jasno i klarownie widac co i jak;)

Sorki, ze tak późno,ale nie miałem dostępu do kompa :(

Ta nakrętka jest po stronie kierowcy,dokładnie z drugiej jej strony jest trzpień z frezem, do przykręcania kolumny kierowniczej :wink:

Postaram się jeszcze poszukac jakiś wiarygodny rysuneczek :reading2:

Opublikowano
stach7608 jeszcze jedno szybkie pytanko Kupiłem juz ta gume rys nr2 dzis jade na wymiane i apropo tego mozna jasniej ala likwidacji luzu klucz nasatka 17itd nakretka znajduje sie koło jakichs tarczek z nacienciem to przeczyałem po stronie kierowcy pasarzera??i noze jakis rys :norty: wiesz zawsze na rys jasno i klarownie widac co i jak;)

Sorki, ze tak późno,ale nie miałem dostępu do kompa :(

Ta nakrętka jest po stronie kierowcy,dokładnie z drugiej jej strony jest trzpień z frezem, do przykręcania kolumny kierowniczej :wink:

Postaram się jeszcze poszukac jakiś wiarygodny rysuneczek :reading2:

nie ma problemku mam jeszcze troszke czasu bo jadac na wymiane gumy nr2 Pompa chyba paliwowa mi padła i autko czeka na mnie na Cpnie do poniedziałku na bank a i jesli mozesz oczaił bys i to co pisałem na ten tema;)Jesli oczywiscie moze Kolega :cool2:

Grupa Pościgowa LBN