Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trafiła mi się spora okazja na powiększenie rodziny o drugie e46. Auto jeździ w Anglii, ale kierownica jest po lewej, więc tylko brać. Sprawdziłem Vin i książkę serwisową, przejechałem się autem, ogólnie jestem zdecydowany.

Ale właśnie problem polega na tym, że auto nie posiada klimy (1999r.). Nawet manuala. Dziwne ale prawdziwe. Trochę poczytałem na forum i już mniej więcej wiem jak to było z klimą w e46.

Pytanie do Was mam takie, czy ma ktoś dostęp do instrukcji montażu klimy manualnej do e46. Mam EBA do klimatronika i chciałbym porównać jak to będzie z montażem. Myślę, że jeśli się bawić, to chyba tylko w klimę automatyczną, ale decyzję uzależniam w dużej mierze od stopnia trudności założenia całego ustrojstwa.

Auto raczej wezmę, nawet jesli klima wyniosłaby mnie powiedzmy ok. 5000 zl (montaż własny) to po przywiezieniu do kraju i tak będę spokojnie min drugie pięć do przodu.

Wielka więc prośba o instrukcję do montażu manualnej klimatyzacji i oczywiście jeśli ktoś ma zakładanie klimy do e46 za sobą, to bardzo proezę o wszelkie opinie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gargi4482, jak pisałem wyżej, mam instrukcję montażu klimatronika, jakby co to wal na PW.

Prośba o taką samą instrukcję do manuala nadal otwarta. Please Panowie :modlitwa:

Auto już mam, więc sprawa jak najbardziej aktualna. Wszelkie uwagi dotyczące montażu również. Ja na pewno odwdzięczę się fotorelacją :norty:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Przyłączam się do prośby i dokładam pytanie: czy będzie pasowała manualna z 320 benzyna 2l, do 320d 2l ?

Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.