Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jeżdżę E60 z aktywnym układem kierowania, przebieg 34000 km niedawno ja kupiłem i podczas skręcania przy malej prędkości odczuwam jakieś pojedyncze drobne puknięcia w układzie kierowniczym, auto jest na gwarancji wiec może ktoś wie czy to normalne przy aktywnej kierownicy czy może powinienem pomęczyć serwis?? Edytowane przez bmwboss
Opublikowano
mam to samo, ale tak rzadko, że nie mogę tego pokazać serwisowi

Mi sie wydaje, ze to typowy "tttm" - jak sie bardzo wslucham, to tez cos tam slysze. Ale to chyba normalne.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
w mojej także występuje taki odgłos, choć sporadycznie i tylko jak przejeżdżam przez niewielką nierówność na skręconych kołach. Gdy byłem na przeglądzie poprosiłem o sprawdzenie i nie wykryto żadnego ubytku. Zawieszenie niemal idealny stan, więc wydaje mi się, że rzecz tkwi w czymś innym. Pozdr!
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Dzisiaj pojechałem do serwisu, przejechałem sie z majstrem na słuch stwierdził ze cos może nie grac i na poniedziałek 28.07. o 7.30 Rano mam zostawić samochód. Jak cos znajda to na pewno opisze to na tym forum.

Pozdrawiam:

Paweł

Opublikowano
Juz ja znam tych majstrow ;) Odbierzesz samochod, nic nie znajda, a za pare dni przysla Ci rachunek za 100 albo 200 € . :lol:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Juz ja znam tych majstrow ;) Odbierzesz samochod, nic nie znajda, a za pare dni przysla Ci rachunek za 100 albo 200 € . :lol:

Na auto mam gwarancje wiec robią to za darmo już mi przeprogramowywali komputer i wymieniali uszczelki w drzwiach, bo skrzypiały i nic nie płaciłem.

Opublikowano

Na auto mam gwarancje wiec robią to za darmo już mi przeprogramowywali komputer i wymieniali uszczelki w drzwiach, bo skrzypiały i nic nie płaciłem.

No to dobrze, to niech tylko sie przyloza i dlugo szukaja :mrgreen:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano

:D Witam,

Odebrałem Samochód i już nic nie puka, powiedzieli ze przyczyna była nieznana wiec wymienili cały układ wspomagania itd. Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
:D Witam,

Odebrałem Samochód i już nic nie puka, powiedzieli ze przyczyna była nieznana wiec wymienili cały układ wspomagania itd. Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

a zatankowali ci do pełna ?

żartuje oczywiście , ale przyczyna nieznana to brzmi faktycznie jak bys miał kosmiczny samochód a stwórcy nie wiedzą co wyprodukowali