Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM pytanie , bo zastanawiam sie nad kupnem BMW E34 525, lub 520 z lat 1992 do 1995

ile tak naprawde spala 525 na sekwencji po mieście ile w cyklu mieszanym i ile na trasie . proszę o odpowiedz .

polskak203
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
średnia u mnie wychodzi 13,5litra gazu na 100km+bęzyna,ale tego nigdy nie mierzyłem,po prostu tankuje.acha i jeżdże e 34 touring,silnik m 50 ,2,5 l
Opublikowano
525i '95 automat, instalka Prince, trasa około 13, miasto (Warszawa) w okolicach 20l plus, minus 2l - jazda nieemerycka ale i bez szaleństw z nogą w podłodze.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
moje bmw E34 525 na sekwencji pali 10,5 11 L na 100km. i to na podjazdach . co niektorym widze ze pali nizle :)
polskak203
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moja w automacie pali 11 L w trasie i 14 w W-wie, gdzie ciągle są korki. Ale zawsze silnik rozgrzewam jazdą na benzynie, więc moje dane nie są dokładne. Najniżej udało mi sie zejść do 10 L latem, jadąc na tempomacie do Niemiec autostradą.