Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam pytanie przestał mi działać mechanizm w lusterku to znaczy silniczki chodzą,ale nie idzie nic ustawić czy można kupić lub w jakiś sposób to naprawić ?I w jaki sposób ewentualnie rozebrać ten mechanizm jak odpiąć kastkę doprowadzoną do silniczków.Dziękuję z góry za odpowiedzi. :lol:
Opublikowano
a sprawdzałes czy centralka sterująca działa,a szyby działaja poprawnie???(bez problemu wyciagniesz caly sterownik z podłokietnika w drzwiach) moze to jej wina skoro silniczki działają, możliwe ze wypieła sie kostka choć cos takiego nie powinno miec miejsca bo jest to dobrze zabezpieczone
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
a sprawdzałes czy centralka sterująca działa,a szyby działaja poprawnie???(bez problemu wyciagniesz caly sterownik z podłokietnika w drzwiach) moze to jej wina skoro silniczki działają, możliwe ze wypieła sie kostka choć cos takiego nie powinno miec miejsca bo jest to dobrze zabezpieczone
Centralka mi działa słychac jak silniczki chodzą,ale lusterko chodzi mi bezwładnie tzn.moge je ustawiać ręką jak chcę tak jakby mechanizm w mim nie działał jakby trybiki się wyrobiły,dostałem się do mechanizmu ale nie ma zadnej reakcji jak nim steruję słychać tylko silniczki???