Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanko czy ktoś ma namiary na stacje diagnostyczną, gdzie bez owijania w bawełne dam w łape i bez sprawdzania auta zrobie przeglad :P??? Wiem, ze baaaaardzo głupi post, ale wracam do Polski na zaledwie kilka dni i nie bed emial czasu na zrobienie wielu rzeczy do ktorych moga sie doczepic diagnosci (lyse opony, brak przednich przeciwmgielnych, leje sie olej ze skrzyni, itd, itd) Prosze o namiary.
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
naprawdę dobra treść tego posta,uśmiałem sie do łez :lol: :cry2: kolego podejrzewam że gdzie byś nie zajechał to ci ten przegląd wbiją!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
Długo Cię w Polsce nie było jak widzę. Teraz jest u nas tak, że nikt Ci nic nie wbije jak nie usuniesz wszelkich usterek ;).
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Witam, mam pytanko czy ktoś ma namiary na stacje diagnostyczną, gdzie bez owijania w bawełne dam w łape i bez sprawdzania auta zrobie przeglad :P??? Wiem, ze baaaaardzo głupi post, ale wracam do Polski na zaledwie kilka dni i nie bed emial czasu na zrobienie wielu rzeczy do ktorych moga sie doczepic diagnosci (lyse opony, brak przednich przeciwmgielnych, leje sie olej ze skrzyni, itd, itd) Prosze o namiary.

:duh: :duh: :duh: :duh: Brak mi słów .... :naughty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koleś z Amsterdamu, widać jakieś trefne zioło jarał bo szkody są nieodwracalne. :lol: Nadzieja w tym, że mu się ten trup zesypie zanim dojedzie do granicy, buehehehehe.