Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to sobie koleś nagrabił,na prawdę niezły as :duh:
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
cos w tym jest.kurde zawsze jak juz ktos cos przeskrobie i raczy ktos o tym napisac, to musi oczywiscie byc kierowca BMW. 110 punktow,niezle,i do tego niezla grzywna :duh:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5580610,Pijany_kierowca_bmw_zebral_110_punktow.html

Grzywna, grzywną... Ja słyszałem, źe może dostać do 2 lat pozbwienia wolności.

Opublikowano

mario,coz to 2 lata?tyle to mozna dostac za sama jazde po pijaku.

Opublikowano

mario,coz to 2 lata?tyle to mozna dostac za sama jazde po pijaku.

Ja nie twierdze, że to mało. Oglądałem tą "szaleńczą" jazdę. Ciemna E30 Coupe, wymijał wszystko. Za tyle razy ile złamał prawo i ile razy naraził zdrowie, a nawet życie innych ludzi, ja bym odebrał mu prawo jazdy DOŻYWOTNIE!

To, że wypił, to jest błąd, ale czasem nie ma innej możliwości jak wsiąść do auta. Ale czemu się nie zatrzymał? Warto było ryzykować?

Dlaczego za zabójstwo idzie się na całe życie do więzienia? Odbiera się w ten sposób oskarżonemu możliwość powtórnego popełnienia przestępstwa. Dlaczego w takiej sytuacji nie miało by być podobnie? Dla mnie wyrok jest jeden: grzywna (najlepiej na rzecz ofiar wypadków) i DOŻYWOTNIE pozbawienie prawa jazdy.

Opublikowano

To, że wypił, to jest błąd, ale czasem nie ma innej możliwości jak wsiąść do auta.

Chyba żartujesz. Zawsze jest inna możliwość i nie ma takiej sytuacji, w której można usprawiedliwiać jazde po kielichu.

Opublikowano

To, że wypił, to jest błąd, ale czasem nie ma innej możliwości jak wsiąść do auta.

Chyba żartujesz. Zawsze jest inna możliwość i nie ma takiej sytuacji, w której można usprawiedliwiać jazde po kielichu.

Wybryku tego człowieka nie usprawiedliwiam, bo to był niewątpliwie wybryk godny nastolatka. Czasem jest tak, żę coś się stało, jakiś nagły wypadek i to powoduje, że ludzie wsiadają do auta po kielichu. Inna sprawa, co innego jak się piło i wsiadło do auta, a inna jak się miało np. imieniny i na drugi dzień się wsiadło do auta, nie będąc pewnym, że we krwi "coś" zostało.

Opublikowano
ładna żenada :duh: , gnojek po 3latach pracy w tesco na magazynie kupił sobie bmw rocznik 1980 za tyś zł. i mysli ze jest królem szosy i kazdy mu zazdrosci bo ma bmw :lol: i jak tu sie nie smiac z tekstu ze posiadacz bmw jest mlody, w przeciwieństwie do jego auta :D

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!