Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam klubowiczów.

Dzisiaj zainstalowałem radio. E46 Business CD. po przez wtyczke iso w TME

http://www.tme.pl/katalog/szukaj.phtml?new_search=1&f_szukaj=bmw&id_p=&id_g=&id2=&id_drzewo=&bf_szukaj=&s=2

Po zainstalowaniu miga dioda oraz po włączeniu zapala się DISABLED.

W kablu nie ma pinów 7,10,4 . 7 jest odpowiedzialny za cyfrowy przesył informacji. Pytanie Gdzie podłączyć te trzy przewody. A dokładnie tylko 7. Bo bez 10 i 4 też bedzie działać.

Opublikowano
Ale na tej stronie jest tylko opis kostki do radia BWM którą podpinamy. Ja potrzebuje opis pod które złącze w samochodzie podłączyc ten 7 pin. Cyz do kostki ISO, Cyz gdzie
Opublikowano

1. Po co podpinasz poprzez kostkę ISo ? - podepnij po oryginalną kostkę ...

2. Poszukaj kabla biało-żółtego z szarym paskiem i podepnij pod pin 7 (ostrożnie aby go gdzieś nie zewrzeć ...)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Gdzieki Sebastian udało się. A w aucie nie miałem oryginalnej kostki bo ktoś powycinał. Dlatego była kostka ISO