Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam

Mam takie pytanie jakie jest sprzęgło w orginale montowane do e39 z 3,0l deslem. Pytam gdyż nigdzie nie moge się dowiedzieć a nie długo bedzie trzeba je wymienic a chce wymienic odrazu wysprzeglik i płyn. A chciał bym to zrobić na częściach takich jak orginał ale nie przepłacając w serwisie.

Opublikowano
Wtam

Mam takie pytanie jakie jest sprzęgło w orginale montowane do e39 z 3,0l deslem. Pytam gdyż nigdzie nie moge się dowiedzieć a nie długo bedzie trzeba je wymienic a chce wymienic odrazu wysprzeglik i płyn. A chciał bym to zrobić na częściach takich jak orginał ale nie przepłacając w serwisie.

Na 99% Sachs i do tego jest tańsze od Luk-a.

Pozdr.

Darek

Opublikowano

W oryginale montowany jest SACHS.

Komplet (tarcza + docisk) mogę załatwić za około 700zł, oczywiście SACHSa, wysprzęglik firmy ATE (oryginał) około 180zł, płyn taki jak w hamulcach, koszt 10-40zł w zależności co wybierzesz, np ATE za 15-20zł Jak potrzeba pisz na PW.

Pozdrawiam.

Bardzo Mocne Wrażenia;-)
Opublikowano

Komplet (tarcza + docisk) mogę załatwić za około 700zł, oczywiście SACHSa, wysprzęglik firmy ATE (oryginał) około 180zł, płyn taki jak w hamulcach, koszt 10-40zł w zależności co wybierzesz, np ATE za 15-20zł Jak potrzeba pisz na PW.

Pozdrawiam.

Kolega z Wawy chce sobie zarobić i jeszcze za kuriera Cię skasuje. Jak będziesz potrzebował tych części to odezwij się do mnie na PW, dostaniesz taniej.

Pozdr.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Kolega z Wawy chce sobie zarobić i jeszcze za kuriera Cię skasuje. Jak będziesz potrzebował tych części to odezwij się do mnie na PW, dostaniesz taniej.

Pozdr.

Tak tak a Ty jesteś thebeściak.... OK, chciałem tylko pomóc, a jakbyś na przyszłość chciał opiniować czyjąś wypowiedź to kolego poczytaj inne posty. Nie jestem tu po to żeby sobie zarobić (nie narzekam na brak kasy) tylko po to żeby w razie potrzeby komuś pomóc, bo sam korzystam z pomocy innych.

Bardzo Mocne Wrażenia;-)
Opublikowano

Pozdrawiam.

Pozdr.

Tak tak a Ty jesteś thebeściak.... OK, chciałem tylko pomóc, a jakbyś na przyszłość chciał opiniować czyjąś wypowiedź to kolego poczytaj inne posty. Nie jestem tu po to żeby sobie zarobić (nie narzekam na brak kasy) tylko po to żeby w razie potrzeby komuś pomóc, bo sam korzystam z pomocy innych.

Jeśli proponujesz "pomoc", a podajesz ceny jak powyżej to znaczy, że jest to oferta handlowa , a nie pomoc.

Opublikowano
a jakie sprzęgło jest do e39 528i ?

też sahs czy może lepiej wstawi luk'a?

Do BMW montuj wszystkie dostępne części z grupy ZF (Sachs, Lemfoerder...)

bo jest to dostawca pierwszo-montażowy. Nawet tarcze hamulcowe są produkowane przez ZF na pierwszy montaż i serwis.

Opublikowano
hmmmm..to podaj cene do odbioru na ogólnym a nie na pw to sprawdzimy kto ma lepszy dostęp!!!!

Jak sobie życzysz:

sprzęgło sachs ok. 600

wysprzęglik ate ok. 150

Opublikowano
hmmmm..to podaj cene do odbioru na ogólnym a nie na pw to sprawdzimy kto ma lepszy dostęp!!!!

Jak sobie życzysz:

sprzęgło sachs ok. 600

wysprzęglik ate ok. 150

No calkiem dobra cena jak za 3000 832 301!!!

Ale za to sprzęgło wołam dokładnie 598zł

Za wysprzęglik 140zł!!!

popraw ceny.....jesteśmy tu żeby pomagać a nie zarabiać