Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem nie mam podświetlenia panelu klimatyzacji, mam manualną klime dwóstrefową. Nie mam w samochodzie w ogóle podświetlenia podświetlają mi się tylko zegary i nic więcej. Czy tam nie ma podświetlenia czy po prostu mam coś nie tak i co to może być?
Opublikowano
A nie ma jakiegoś bezpiecznika od tego? Bo to dziwne, że nic nie świeci, czy mogło coś innego sypnąć?
Opublikowano
otwórz puszkę z bezpiecznikami i najlepiej przejrzyj wszystkie, jeśli któryś jest przepalony to wymień. Co do podświetlenia to są to żaróweczki, miałem to samo ale u mnie pół licznika nie miało podświetlenia :wink:
Opublikowano
Jak kupiłem bete to poza licznikiem też mi sie nic nie swieciło. powymieniałem zarówki i jest ok. włącznik swiateł , panel klimy, włącznik awaryjnych, szyb i popielniczki, tylko nie jestem pewien czy te poziome pokrętła do otwierania nawiewu nad panelem klimatyzacji nie powinny być podświetlone...