Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jednak miałem racje !!! Proźba ci co mają słabe pojęcie na ten temat niech nie piszą bzdur i wprowadzają w błąd bo jak by kolega regaciarz robił tak jak nie którzy pisali to by sobie narobił !!!Dobrze że pojechałeś do innego mechanika ten pierwszy nie miał zbyt wiele pojęcia . Pozdrawiam

dzięki za dobrą radę, gdyby nie ty to prawdopodobnie rozbiłbym obudowę( bo nie miałem nawet pomysłu jak to odkręcić), a ten mechanik co nie odkręcił to brak mi słów na niego :mad2: miałem u niego rozbierać cały silnik z Alfy 156 1.8 t.s. :mad2:

Opublikowano
Dla mnie temat zakończony równie dobrze mógł użyć młotka i przecinaka też by odkręcił :cool2: a moja uwaga tyczy się tych co pisali o przebiciu obudowy a tak nawiasę mówiąc to śruby tam nie miał :mad2:
Opublikowano
adam mialem taki klucz ... i jest ok ale tasiemki sa przymocowane do tej wielkiej nakretki srubkami... i nie watpie w Twoja siłe ale ja wyrwałem te srubki ostatnio odkrecajac filtr w leonie
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
kolego Adam!czy ja pisałem że jest śruba?czy ma go przebić?pisałem żeby przewiercił,i taka jest prawda!jak dokręcisz za mocno to jest problem i tylko wtedy trzeba wiercić,ale jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o mechanice to niech nie zabiera głosu.
Klema
Opublikowano
Kolego klema czy ja pisałem że ty mówiłeś że jest śruba ??? a jak wiercisz obudowy filtra to oki widocznie tak cię nauczyli że jak jest jakiś problem to po najmniejszej lini oporu rozwiercić i kupić nową obudowe.Ja zajmuje się tym od 15 lat i nigdy nie wierciłem . Z twojego rozumowania wynika mały proble trzeba zniszczyć i kupić nowe z resztą kolega regaciarz był zadowolony z mojej porady , podziękował i to się liczy a reszta opini mnie już nie interesuje i to chyba nie których boli ale cóż tak bywa
Opublikowano
kolego Adam,zbieg okoliczności ze tez jestem mechanikiem i to robie,tylko takie ekstremalne rzeczy robie u siebie w wozie,chyba że klient się godzi to ok,mase ludzi nie ma zielonego pojęcia jak takie sprawy sie załatwia,więc zaproponowałem takie wyjście i tyle!Ciekawy jestem jakby nie poszło ściągaczem co byś zaproponował????????????/
Klema
Opublikowano (edytowane)
kolego Adam,zbieg okoliczności ze tez jestem mechanikiem i to robie,tylko takie ekstremalne rzeczy robie u siebie w wozie,chyba że klient się godzi to ok,mase ludzi nie ma zielonego pojęcia jak takie sprawy sie załatwia,więc zaproponowałem takie wyjście i tyle!Ciekawy jestem jakby nie poszło ściągaczem co byś zaproponował????????????/

Nigdy mi się nie zdarzyło żebym nie odkręcił obudowy filtra jedna mi pękła podczas odkręcania ale to z mojego niedbalstwa (braku czasu) A tak nawiasę mówiąc nie opłaca na tym forum się komuś czegoś doradzić bo jest tylu fachowców którzy cię zlinczują że to nie ma sensu . Co nie którzy fachowcy 318i Touring 1998 M43 śruba do odkręcenia filtra :mad2: szkoda gadać Doradziłem regaciarz odkręcił ale temat dalej się ciągnie bo co niektórzy do błedu się nie umią przyznać i dalej będą mówili że mają racje dlatego takim fachowcą składam :modlitwa: i życze im powodzenia!!!! - w wprowadzaniu ludzi w błąd :clap:

Edytowane przez Adam12345
Opublikowano
Kolego Adam!na tym forum chodzi każdemu o porady,może tak,może inaczej,bo doświadczeni ludzie w firmowych serwisach się gubią,ale twoja znajomość języka polskiego to jest poniżej pasa.
Klema
Opublikowano
Kolego Adam!na tym forum chodzi każdemu o porady,może tak,może inaczej,bo doświadczeni ludzie w firmowych serwisach się gubią,ale twoja znajomość języka polskiego to jest poniżej pasa.
kolego klema ,jeżeli jesteś poruszony moim językiem polskim to cię bardzo przepraszam , ale w tym momencie stwierdzam , że pomyliłeś kluby . Proponuję zalogować się do klubu ortograficznego - tam powinieneś być zadowolony . Co ludzie potrafią wymyśleć , gdy brakuje im argumentów :mad2: