Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy na to??? Spekulacje na temat mapy z Polską do nowych modeli trwają już latami.... a może wreszcie nadejdzie wiekopomna chwila?

As this forum is quite international, I'd like to post some news from a german forum, regarding the availability of a "Special Edition" 2008-2 Nav-DVD that includes Eastern Europe.

New are:

Detailed Nav Data for Croatia, Slovenia, Poland, Russia, Hungary

Major roads for Albania, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Moldavia, Montenegro, Ukraine, Belarus

The DVD will be available in the versions HIGH and PROFESSIONAL from the beginning of July.

Opublikowano
Co wy na to??? Spekulacje na temat mapy z Polską do nowych modeli trwają już latami.... a może wreszcie nadejdzie wiekopomna chwila?

As this forum is quite international, I'd like to post some news from a german forum, regarding the availability of a "Special Edition" 2008-2 Nav-DVD that includes Eastern Europe.

New are:

Detailed Nav Data for Croatia, Slovenia, Poland, Russia, Hungary

Major roads for Albania, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Moldavia, Montenegro, Ukraine, Belarus

The DVD will be available in the versions HIGH and PROFESSIONAL from the beginning of July.

No fajowo, przepisałeś z http://www.x5world.com/navigation-system/48809-dvd-2008-2-special-edition-eastern-europe.html (2 tygodnie stare), a na poważnie to jest takie coś (oryg. BMW):

%5B585%3A480%5Dhttp%3A//img65.imageshack.us/img65/5707/pidoc2852hi4.jpg

[/img]

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak to rozumieć dla wersji HIGH... Wyjdzie (wyszło) DVD, które ma to samo co CD? To takie DVD to ja już mam :) Przegrałem sobie iso 2008-2 właśnie na płytę DVD i działa... Sens by to miało chyba wtedy, gdyby dograli to do DVD z całą Europą.
Opublikowano
Rzeznik?: napisałeś że masz juz płytkę. Czy kupiłeś w serwisie?? i co oznacza "partial coverge" dla Polski - tylko Wawa??
Opublikowano
i co oznacza "partial coverge" dla Polski - tylko Wawa??

"Partial coverage (latest data status)" znaczy "częściowe pokrycie (ostatnich danych status)" - czyli będzie to ca. 99% bo to też właśnie jest tylko częścowe. Najważniejsze jest że będzie wreszcie mapa Polski dla nawigacji wersji Professional z takim pokryciem jak dzisiejsza High.

...

Opublikowano
i co oznacza "partial coverge" dla Polski - tylko Wawa??

"Partial coverage (latest data status)" znaczy "częściowe pokrycie (ostatnich danych status)" - czyli będzie to ca. 99% bo to też właśnie jest tylko częścowe....

No to jesteś optymistą. I obyś miał rację.

Oczywiście tłumaczenie "partial coverage" znam. :twisted2:

Opublikowano
no ja wczoraj otrzymalem plytke

spoko dziala

Tylko do którego modelu - E60 czy E65, bo do E65, to jest mapa PL od paru lat ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)