Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no nie wiem możliwe, wiem tylko, że trzeba coś działać z PINami

No to nie wiesz co chcesz zrobić a pytasz jak to zrobić, czegoś tu nie rozumiem?

Opublikowano
Ja wyprubowalem kilka sposobow i pomoglo.Poszukaj gniazda w okolicy akumulatora,musisz zrobic zwarcie gniazda 7 i 19 przy pomocy przewodu lub kawalka drucika,potem przekrecasz kluczyk w stacyjce na pozycje 2 (bez odpalania) i poczekac 3 - 4 min,jesli to nie pomoze to zrub odwrotnie czyli najpierw przekrec kluczyk w stacyjce na pozycje 2 a potem zewrzyj gniazda 7 i 19,
Opublikowano
........potem przekrecasz kluczyk w stacyjce na pozycje 2 (bez odpalania) i poczekac 3 - 4 min........

A może godzine????

Wogóle to was nie rozumiem - ktoś pyta jak skasować coś - czego nie umie nazwać. Prawdopodobnie nawet nie wie - o co chodzi. Kolega doradza mu zwieranie PINów w gnieździe - i to jest najlepsza droga do zrobienia "KUKU" komputerowi, instalacji itd...

Szanowny kolego - piszę do autora wątku - skoro nie masz pojęcia jak kasować OLI SERVICE ( oraz co to wogóle jest )- najprostsza i najbardziej bezpieczna droga w tym przypadku to będzie udanie się do punktu, gdzie mają sprytny przycisk z wtyczką i skasują ci to za 10-20zł.

Unikniesz potem pisania głupich postów typu: POMOCY ZWARŁEM NIE TE PINY I TERAZ PALI MI SIĘ KONTROLKA ŁADOWANIA _ CO ROBIĆ :mad2:

Takżę polecam skorzystanie z usług warsztatu ( w tym konkretnym przypadku).

Pzdr,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.