Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chcialem sie zapytac czy filtr stozkowy od Mazdy 323 1.5 podejdzie do mojej E36 318... Filtr mam za darmo i wlasnie pytam... Zamontowana mam wkladke K&N i a na stozku pisze High Performance raceland... tylko czy to nadaje sie do takiej przerobki... Oczywiscie wiem ze trzeba oddzielic filtr od cieplego powietrza :8) A mysle nad tym tylko dlatego ze przy stozku jest troszke lepszy dzwiek :lol:
B M W
Opublikowano
tez jestem takiego zdania... Wczesniej rozwazalem to i kupilem normalna wkladke niz stozek,ale mam go i lezy sobie. Dostalem go za free, i tak sobe mysle czy nie zalozyc...
B M W
Opublikowano
mówię ci moze samochodom z turbo cos to daje ale wolnossące to inna bajka efekt wizualny jadynie :lol: o ile jest fachowo wykonane :roll: . i niech nikt mi nie mowi ze takie filtry dają nie wiadomo ile mocy bo to nie prawda . czytałem ze filtry tego typu przepuszczają wiecej kurzu co moze powodowac przytarcia :!: