Skocz do zawartości

stozek od Mazdy do BMW 318

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chcialem sie zapytac czy filtr stozkowy od Mazdy 323 1.5 podejdzie do mojej E36 318... Filtr mam za darmo i wlasnie pytam... Zamontowana mam wkladke K&N i a na stozku pisze High Performance raceland... tylko czy to nadaje sie do takiej przerobki... Oczywiscie wiem ze trzeba oddzielic filtr od cieplego powietrza :8) A mysle nad tym tylko dlatego ze przy stozku jest troszke lepszy dzwiek :lol:
B M W
Opublikowano
montowałem tego typu bajery i ci powiem ze to nic nie daje . odpusc sobie to bo to bez sensu naprawde . a jak zrobisz to twoja sprawa :8)
Opublikowano
  • Autor
tez jestem takiego zdania... Wczesniej rozwazalem to i kupilem normalna wkladke niz stozek,ale mam go i lezy sobie. Dostalem go za free, i tak sobe mysle czy nie zalozyc...
B M W
Opublikowano
mówię ci moze samochodom z turbo cos to daje ale wolnossące to inna bajka efekt wizualny jadynie :lol: o ile jest fachowo wykonane :roll: . i niech nikt mi nie mowi ze takie filtry dają nie wiadomo ile mocy bo to nie prawda . czytałem ze filtry tego typu przepuszczają wiecej kurzu co moze powodowac przytarcia :!: