Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanie, a mianowicie, które oryginalne radio BMW będzie pasować do E46 tzn. które z innych modeli BMW. Pytam ponieważ oryginalne radia CD do E46 są dużo droższe od (700-870zł) od pozostałych firmowych...a przymierzam się do zakupu. Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam.

Opublikowano
Tylko z E46, inne "fizycznie" nie pasują do E46. 700zł. jest drogo ?! Do E39 czy X5 masz jeszcze droższe i to dużo.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
czesc mam BMW e46 z radiem na kasery Radio BMW Reverse do BMW E46 i czy mozna podpiąć pod niego zmieniarkę na CD? bo nie mam pojęcia czy to raido ma wyjście ai-net
Opublikowano
Nie da się - musi być business lub professional

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

i tak na marginesie ja sie jeszcze podłacze pod topic :)

mam pytanie czy jakosc dzwieku tego radia buisness na cd jest gorsza od innych radioodtwarzaczy firmowych? czy az takiej róznicy nie ma???

tez mam w panie zakupic sobie takie radio ze wzgledu na to ze bardzo ładnie bedzie komponowalo w desce orginalne radyjko:) teraz mam JVC standartowy rozmiar (czyli siedzi na tej ramce, zaslepce :)) i nie zbyt ładnie to sie komponuje :(

Opublikowano

nie jestem ekspertem od audio.

to zalezy jakie sa twoje wymagania.jezeli jestes audiofilem to pewnie bedziesz niezadowolony,natomiast ja jako zwykly smiertelnik powiem ci ze dla mnie business cd/mp3 gra calkiem niezle.nie jest to jakis super zestaw (wraz z fabrycznymi glosnikami) ale wystarczy.pozdro :mrgreen:

Opublikowano
aha no to dzieki :)

audiofilem nie jestem :) bardziej cenie wyglag i kompozycje deski :D

pozdrawiam!!!

pozatym nie trzeba sie bawic w chowanie panelu pod tesco :mrgreen:

Opublikowano
Koledzy a może macie schemat wyprowadzeń z tego oryginalnego CD bo ja nie wiem jak to podłączyć a eyczki nie ma ktoś powycinał ;(