Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie - wczoraj musiałem wyjąc zegary zeby wymienic zaroweczki podswietlające i przez glupia nieuwage i pospiech nie odlaczylem aku przy tej operacji. Po podlaczeniu z powrotem zegarow swieci sie dioda od airbaga. Dziwne, nie odlaczalem kiery ani nic z nia nie robilem, odlaczylem tylko zegary. Czy to normalne ? jak mozna skasowac ten bląd ?
Opublikowano
Dzięki wielkie, niestety nie mam nikogo znajomego z interfejsem wiec chyba pozostaje mi ASO. no chyba, ze kupno interfejsu wyjdzie taniej niz usluga w ASO, a nie zdziwilbym sie, to pewnie sie szarpne na kupno interfejsu, zawsze moze sie przydac. Bog zaplac Vielebny za linka ;)
Opublikowano
Bardzo polecam zakupienie interfejsu... Nie dosć, że skasujesz sobie błędzik, to może jeszcze znajdziesz jakies stare błędy które samochód zamulaja :wink: Mozna kilka fajnych rzeczy zrobić a może będziesz miał nowsze BMW to jeszcze lepiej działa i więcej mozna zrobić... Pozdr!