Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie, zapaliła mi się kontrolka od klocków , klocki jzu byłuy zużyte, zmianiłem klocki i tarcze tez odrazu na nowe, Założyłem też njowy czujnik al ekontrolka nadal się świeci, Czy trzeba z tym jechać na komputer zeby skasowac błąd?? czy sam powinien sie skasowac??
Opublikowano
ogolnie to po jakims czasie powinien zgasnac sam, Ale poszukaj na forum ktos opisywal sposob chyba w e39 ale w e46 tez zadzialalo... wiec o ile dobrze pamietam trzeba bylo wejsc do samochodu przekrecic kluczyk w ktoras pozycje /ale nie zapalalismy silnika/ i nacisnac hamulec... poszukaj bo bylo i w e46 320d zadzialalo.. hamulec byl trzymany z 30s daj znac czy podzialalo bo to jest ciekawy sposob, bedziemy wiedzieli czy tak jest czy to tylko przypadek :)
Opublikowano
Kontrolka zgasła po przekręceniu stacyjnki na pozycje 2 i przytrzymaniu pedału około 30sek., Dzieki za rade, Ta metoda w E46 też działa