Skocz do zawartości

Tor Poznań 2008.06.22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Mialem okazje przetestowac wreszcie moje E30 330i :) W niedziele wybralismy sie z Pawlem-Bunim ( E30 330i ) i Piotrkiem - Ostrym ( E36 M3 ) na Tor Poznan. Najlepszy czas z naszej grupy osiagnal Piotrek - 1.53s, ja mialem 1.55.6s i Pawel 1.56s. Kilka zdjec i onboardy nakrecone przez Pawla: http://www.trackdays.pl/20080622_sr/index.htm
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Fajnie :cool2:

To w ramach ALT?

Napisz jak to się odbywa fizycznie. W sensie jak się jeździ - wszyscy na raz? jak długo? jak są mierzone czasy itp...

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano
  • Autor
  • Członkowie klubu
Szkola Jazdy Szwagierczaka. 20 samochodw, spotkanie o 9.00 odprawa, maly wyklad. 11.00 - 13.00 jazdy po torze, 13.00 obiad i od 14 do 16 jazdy po torze. Wszyscy mogli jezdzic jednoczesnie, zazwyczaj na torze bylo okolo 10 samochodow.
Opublikowano
Jazda po torze musi być fajna ale trzeba mieć mocne auto dobre opony i wielkie hamulce . Andrzej w końcu się doczekałeś . Traf chciał ze ja też śmigałem w tym samym czasie swoim skrzatem białaskiem ale w Ułezu . Fajnie jest tak wsiaść po takiej przerwie do autka i poczuć to coś :norty: :norty: :norty: :dance:
Opublikowano
Jesteś nawet Andrew na jednym zdjęciu ze swoim inżynierem technicznym :mrgreen:
Pozdrawiam
Opublikowano
Bardzo ladne czasy, na jakich oponach jezdziliscie i na jak dlugo starczyla lewa przednia? :)
Opublikowano
  • Autor
  • Członkowie klubu
Jezdzilismy na slicku ( ja mam Hankook F200 C30 ). Przejechalem niestety tylko z 15 kolek i padlo sprzegla, byla to jazda mocno zapoznawcza, samochod odebralem w sobote i bylo z nim kilka problemow ( krecil sie tylko do 5500 obr. itp. ). Mam nadzieje porawic ten czas 14 wrzesnia na ALT.