Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. mam problem z centralnym zamkiem w moim BMW E34 zamek wogóle nie reaguje mam ten problem juz od pewnego czasu. Prosze o pomoc z góry wszystkim dziekuje za rady pozdrawiam
Opublikowano

bezpieczniki - przekazniki - sprawdz wszystko i nie zapomnij ze wiekszosc znajduje sie pod tylna kanapa

ja mam problem z 1 drzwiami - nie da sie ich otworzyc - najpierw sie nie zamykaly za kazdym razem a teraz sie nie otwieraja wogole

i na jakiej zasadzie dziala rygiel ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
Z tym uniesieniem klamki to chyba normalne...juz było to gdzies opisywane...natomiast co do centralnego to moze sterownik...chyba jest za głosnikiem przy nogach od strony pasazera.Miałem to w E28,wewnatrz sterownika jedna blaszka była chyba kiepsko przylutowana i odskoczyła z jednej strony...po zlutowaniu centralny smigał ja ta lala.Pozdrawiam.Acha dodam jeszcze,ze po wcisnieciu rygielka od strony kierowcy centralny nie działal ale było słychac takie klikniecie własnie za głosnikiem od pasazera i po tym doszedłem gdzie ten sterownik sie znajduje.
Opublikowano
uniesienie klamki to awaryjne otwieranie auta z centralnym zamkiem po zaniku zasilania ( aku rozladowany) calkiem mozliwe ze nie bedzie zasilania na centralce - zobacz co i jak

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
Bezpieczniki i sterownik jest pod tylną kanapą. Musisz ją z przodu do góry pociągnąć i potem w stronę przednich siedzeń. Na obudowie modułów znajdziesz opis bezpieczników w języku obcym. Sprawdź jak czy coś się nie przepaliło. Do centralnego są trzy brązowe bezpieczniki i chyba to jedyne 7,5A
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
ok sprawdze. mam jeszcze jedno pytanko zwiazane z oswietleniem wnetrza a mianowicie gdy otwiram drzwi przednie to lampka sie nie zapala ale gdy otworze tylne drzwi to swieci jaka moze byc przyczyna pozdrawiam jeszcze raz dzieki wielkie za rady
Opublikowano

witam sprawdzilem zasilanie na przyłaczu do modułu jest ,jak sprawdzalem jeszcze jedno gniazdo to zaczał pstrykac przekaznik. podłaczyłem gniazda i centralny nie działa gdzi mam

jeszcze sprawdzic zasilanie , bespieczniki sa ok. moze to wina modułu. prosze o rady pozdrawiam