Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcę zmienić oponki na felgach 18" 255 z tyłu i 235 z przodu. Do tej pory jeździłem na PZERO cz ma ktoś porównanie pomiędzy nimi a miszelinkami, bo słyszałem że lepiej wypadają jeżeli chodzi o przyczepność. Z góry dzieki.

" _______

/________\

OO=[][]=OO > ///M-POWER

[#]--------[#]

Opublikowano

Mialem w poprzednim aucie zwykle P0 i nie spasowaly mi. Przecietne zachowanie na deszczu, grip na suchym dobry, praktycznie taki sam jak na Potenzach RE50A ktoree mialem wczesniej, nie odczulem roznicy. Poniewaz auto sprzedalem, nie dane bylo mi testowac innych opon, ale na pewno nie kupilbym P0 tylko szukal jeszcze jakichs innych.

Teraz w bmw mam PS2 i jestem zadowolony, opony sprawuja sie na tyle dobrze, ze nie mam ochoty experymentowac z innymi.

Opublikowano

A ja jeździłem właśnie na P ZERO ROSSO w rozmiarze 235/45R17 i mam same dobre opinie. Doskonały grip na suchym i baaaaaaaaaardzo stabilne zachowanie na mokrym - zarówno podczas ulewy jadąc po warstwie wody w koleinach, jak i na wilgotnym po deszczu asfalcie.

Krótko mówiąc POLECAM!!!