Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ile jest poduszek pod silnikiem 730D....dwie? lewa i prawa? "fachowiec" :lol: powiedział mi wczoraj ze 3 a ja szukam po allegro i znajduje tylko dwie. Prosze o odpowiedz. Z góry dziękuje.
Opublikowano
Ile jest poduszek pod silnikiem 730D....dwie? lewa i prawa? "fachowiec" :lol: powiedział mi wczoraj ze 3 a ja szukam po allegro i znajduje tylko dwie. Prosze o odpowiedz. Z góry dziękuje.

Są dwie poduszki pod silnikiem............

3 jest ale pod skrzynią......Mechanikowi chodziło zapewne o to!!

Pod silnik prawa ma nr.kat 22 11 1 096 512

Lewa 22 11 6 750 069

Obie są prawie identyczne...

Jeśli chcesz mam takowe nowe z LEMFORDERA za 200zł/sztuka

Cena detal 260zł ( 120 masz w kieszeni :))) )!!!

Pozdro

P.S

Pod skrzynie kosztuje ok.30zł tylko trzeba wiedzieć czy manualna czy automat!!!

Opublikowano

Pod skrzynią są dwie poduszki więc razem 4. Nie wiem skąd Ci się wzięło 3 :liar:

P.S

Od kiedy E38 730d wychodziło w manualu?? :liar:

Opublikowano

Do anus 1983.

Dzięki Ci bardzo za oferte ale miedzyczasie zamówiłam już poduchy i wkrótce powinnam mieć problem z głowy. Gorzej bedzie jezeli sie okaże że to nie była wina poduch. Poduchy mam dostać za pare dni....pytanko czy mogę jeżdzic jeżeli co jakiś czs troche potrzepie? boje sie żeby czegoś wiecej nie uszkodzić.

Opublikowano
Oryginalne poduszki w BMW w Niemczech 65.20 euro za sztuke i nie sa identyczne...jedna jest wieksza.W Polsce w serwisie pewnie cena ok 250zł.aniabmw...domniemam,ze zamowiłas oryginały...nie ma sensu brac zamiennikow.Pozdrawiam.
Opublikowano

Pod skrzynią są dwie poduszki więc razem 4. Nie wiem skąd Ci się wzięło 3 :liar:

P.S

Od kiedy E38 730d wychodziło w manualu?? :liar:

Masz rację są 2 poduszki.......tylko że identyczne tak więc walnąłem się w dokładnym opisaniu sprawy..........:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Ale co do skrzyni to nie kłuć się tylko luknij na SCRENA z katalogu INTER CARS!!!!

http://images30.fotosik.pl/233/473ee627082386f9m.jpg

:cool2: