Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jakis czas temu mialem zmieniane sprzeglo. Po tej wymianie czasem zdarzylo mi sie strzelic klasycznego kangura prz ruszaniu. No moze nie takieo ostrego ale troche mna porzucalo. Pomyslalem tak, sprzeglo nowe jeszcze ja je wyczuje o ono sie ulozy.Ale minely jakies dwa miesiace a tu ciagle czasem kangur i nawet na dwojce po wychodzeniu z mocnego zakretu przy przyspieszaniu zaraz za swiatlami czasem mna poszarpie. Ze sprzeglem juz obchodze sie jak z jajem a dodam ze nie jestem swiezakiem i mam staz dobrze juz ponad 100tys i z zadnym autem takich numerow nie mialem. Tak na moj rozum to komputer strujacy zaplonem cos chyba szaleje bo mam wrazenie jakbym jedzil dwoma roznymi autami w jednym. Mial ktos cos takiego? A moze to bedzie cos innego?

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
A resetowałeś ECU? Może to pomoże jeżeli wcześniej miałeś mocno zużyte sprzęgło to mógł sie dostosować a teraz się pogubił :)
Opublikowano
Podobny byl teraz resetowany na przegladzie ale ja juz w nic im nie werze po tym jak ja olejem przelali. A ostatnio odkrylem ze w gumach z przodu 2.9 PSI a z tylu 2.6. Goscie chyba wyszli z zalozenia ze im wiecej tym lepiej. Sprobuje zresetowac komputer (tzn nie ja sam i zobaczymy).
O Tempora! O Mores!