Skocz do zawartości

Bardzo ciekawe prosze o podpowiedz szok!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzis odkryłem w mojej BMW cos niezwyklego. Przytrzymując guzik do kasowania kilometrów potem przekrecajac kluczyk delikatnie zaczely mi wyskaiwac na liczniku rozne kilometry a potem wszystkie wskazówki poszły do końcia i wrociły spowrotem. Pierwszym wyswietlonym stanem bylo jakies 360230 km czyzby moja bm-ka miala tyle przejechana a niby na zegarach ma 162 tys km. a potem jakies inne wyniki km sie pojaiwaly pod 2 cos tam pod 3 cos tam pod 4 200 km pod 6 88 km Moze ktos wie o co tu chodzi. Czy to pierwsze to jest wlasiwy przebieg samochodu czy cos innego.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Degrek!! Na tym forum juz wszystko bylo przerabiane, nawet po kilka razy, a testem zegarow nie zawracaj sobie glowy bo tobie to raczej nie bedzie potrzebne. Jedyne co mozesz na szybko sprawdzic jest to czy ktos przekladal zegary w twojej buni, bo jedna z pozycji jaka wyswietla ten test jest VIN.
Opublikowano

Degrek, gdybys zadal sobie odrobine trudu i poszukal na forum, dowiedzialbys sie, na czym polega test wskaznikow w BMW.

Na drugi raz, zanim zalozysz jakis temat, uzyj magicznego przycisku 'Szukaj'.

To naprawde nie boli.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.