Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam w aucie spryskiwacze szyb ale nie od bmw jakies inne i ze starosci ulamaly mi sie krućce - koncowki na ktore naklada sie wezyk, czy ktos moze wie czy moge dostac gdzies nowe spryskiwacze? a moze pasuja od jakiegos innego auta???? w aso to pewnie zaspiewaja konkretna cene podobnie jak na allegro.
Opublikowano
albo od fiata siecento(czinqueczento) takie z trzema dyszami. Ja takie załozyłem i super!!!

powiem ci tak...pracuje w ASO Fiat i u nas spryskiwacz od seicento (który pasuje do e36) kosztuje okolo 12 zł za sztuke....

a fabryczny w ASO BMW kosztuje 9 zł za sztuke ( dwa dni temu kupowałem we Wrocławiu)

wiec raczej opłaca sie kupowac FABRYCZNE ....a nie kombinowac.

Taka moja rada.

pzdr

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano

A ja się podepnę pod temat :)

Mam spryskiwacze ale odcięte (czyli nie mam ;) ) Kupiłem autko 3 msc temu i jeszcze nei zrobiłem. Ogólni pompka działa (przy zbiorniku) ale idą mi jeszcze przewody od dysz i one są wszystki ucięte i wiszą... Ma ktoś jakiś schemat albo wie o co tu chodzi ?

Pozdrawiam,