Skocz do zawartości

Ile pali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wie ktos moze ile srednio powinno sie zrobic na calym baku paliwa ile na trasie a ile miasto :?: 320d 136koni :?: :8)
Opublikowano
Każdy, kto odpowie Ci na to pytanie, poda inną wartość. I co będziesz z tego miał? :mrgreen: Pytań o spalanie i rodzaj oleju się tutaj nie zadaje, bo jak wiadomo - ilu ludzi tyle opinii i odpowiedzi :cool2:
:)
Opublikowano
Wie ktos moze ile srednio powinno sie zrobic na calym baku paliwa ile na trasie a ile miasto :?: 320d 136koni :?: :8)

Ja robie od 600 do 1000km :mrgreen: na baku :mrgreen:

Xdrive

Koder

Opublikowano

Ja zrobię tyle na ile mi starczy :)

Opublikowano

Ponieważ odpowiedzi tyle ilu posiadaczy więc czy jest sens ten temat kontynuowac???

Pzdr

Opublikowano
Zalezy jaka trasa, jakie miasto, jaki kierowca, jak ciezka noga tego kierowcy, ilu pasazerow, ile bagazu, jakie opony, a nawet - jaka temperatura i wilgotnosc powietrza.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.