Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam,

czy ktos z Was wie skad sciagnac instrukcje obslugi E87 po polsku lub angielsku ?

moja jest po niemiecku i poza "taste" i "hilfe" niewiele rozumiem

u Misiaka mi rzekli 180zl, w M-carsie 85zl ale trzeba czekac

z gory dziekuje

p.s.

to jest chore by sprzedawac instrukcje :-(

Edytowane przez zyghom
zh
Opublikowano
coś nie bardzo z tymi instrukcjami szczególnie do E 87 z komputerem, jak ktoś ma to bardzo proszę o info

w czym problem ? nie sciaga sie czy co ?

ja sciagnalem

zh
Opublikowano
Hej, którą ściągnąłeś tą "z komputerem"??, bo tam akurat wyswietla się brak strony, he,he też mam po niemiecku i ni w ząb nie kumam, zastanawiam się nad kupnem w salonie u Tłokińskiego (Łódż), krzyczą 100PLNów.
Opublikowano
Zyghom chłopie dzięki wielkie, mam w końcu, a tak przy okazji masz u siebie bluetooth w aucie?? Bo u mnie jak się okazuje jest sterowanie głosem ale niemra z komputera słucha tylko komend dotyczących telefonu (wybieranie numeru, i numerów po nazwie z książki telefonicznej) tyle tylko, że aby wybierała nr z książki trzeba ją najpierw transmitować do pamięci komputera z tel. kom. i ta operacja póki co z moim SPV M650 słabo mi wychodzi, przy włączonym bluetooth`ie telefon nie "widzi" mi bmki, dobra nie będę się rozpisywał, jeszcze tylko wspomnę, że normalnie jest ok mam zalogowane w aucie 2 telefony (mój i małżonki) i książki telefoniczne są widoczne na wyświetlaczu radia (BMW Professional),
Opublikowano

a ty mi gosciu rzeknij:

1-jak sprawdzic, ktora navi mam (mk1 2 3 4 ....x)

2-co z mapami ?!

mam navi prof.

blutacza mam, ale poki co auto w krakowie (choc juz jutro podobno wyjedzie z malzowinka) a ja w kijowie wiec szczegoly dopiero jak dasiade swojego rumaka ;)

zh
  • 8 miesięcy temu...