Skocz do zawartości

niby błachostaka, ale jednak wielki problem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki glupi problem, chciał bym zmienic moją obskurna gałke zminay biegów na nowa, ktora nie dawno kupilem, obie sa przykręcane na imbusy, jednak gdy odkrecam imbusy od starej, jestem pewien ze oda zejdzie..... ale cóż ona nie schodzi, najwieksza sila nie moze jej ruszyc, boje sie ja wyrwac z calym drążkiem, czy gałki maja jakies inne zabezpieczenia niz te imbusy, ta nie chce sie ani odkrecic, ani zciagnac. MASAKRA:( jest mozliwe by ktos ja przyspawal:(... Prosze o jakas pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano
Moja rada - BRZESZCZOT i heja z ta galka. Tak zrobilem ja i pomoglo. Nie ma mocnych na brzeszczota hehe

tylko żeby ciąć pionowo przez gałkę a nie poziomo poniżej - z drążkiem :) :lol:

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano
gorzej bedzie jak ja przetne, a to co z niej pozostanie i tak nie zejdzie, ale cos musze pokobinowac:(

to co ewentualnie zostanie to podejrzewam juz jakoś "zeskrobiesz"

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano
Zejdzie nie boj nic. Ja mialem galke przyklejona poxipolem i rozdarlem ja na strzepy hehe. No i tnij pionowo w dol i nie na srodku tylko tak z 5mm od srodka