Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam taki problem ze , podczas jazdy i delikatnym skrecenu zaczyna sam trobic ale słysze ze , cos tam goni w kierownict jak sciagnac poduszke mam wersje sport-pakiet multifunkcyjna 2001r z tyłu sa dwie dzury ale tamjak cos wsadzam ciekiego to jest pusto opiera sie o poduszke
Opublikowano
witam mam taki problem ze , podczas jazdy i delikatnym skrecenu zaczyna sam trobic ale słysze ze , cos tam goni w kierownict jak sciagnac poduszke mam wersje sport-pakiet multifunkcyjna 2001r z tyłu sa dwie dzury ale tamjak cos wsadzam ciekiego to jest pusto opiera sie o poduszke

przede wszystkim używaj :search: bo było już wiele razy.

Koniecznie odepnij minus z akumulatora na 15 min. przed wyjęciem poduszki. Poza tym wkładając w te otwory, o których piszesz np. płaski śrubokręt popychasz sprężyny, które trzymają właśnie poduchę. Jak ci zejdzie to już masz na wierzchu wszystko. Wyczyść styki, zobacz czy coś gdzieś nie zwiera itd. Na 100% to jakaś błahostka.

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

Opublikowano

do wymiany będzie prawdopodobnie taśma kierownicy.

opis byl ostatnio na forum.poszukaj.

dodam,że ja osobiście nie moglem ściągnąć kierownicy bo nie udalo mi trafić w te sprężynki.zrobili to natomiast bez problemu w ASO.