Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a gdzie ona jest ? czy w każdym ? bo mam diode przy włączniku świateł ale myślałem że to czujnik świateł jaki mam , tzn. gdy się ściemnia to światłą automatycznie się zapalają i vice versa
Opublikowano
a gdzie ona jest ? czy w każdym ? bo mam diode przy włączniku świateł ale myślałem że to czujnik świateł jaki mam , tzn. gdy się ściemnia to światłą automatycznie się zapalają i vice versa

Dioda przy włączniku - tak jak napisali koledzy wyżej - jak jest widno na dworze, podświetlanie zegarów jest słabsze. To samo dotyczy np wyświetlacza od radia.

A czujnik świateł jest na przedniej szybie, nad lusterkiem.

Opublikowano
no to nie wiedziałem , nad lusterkiem to myślałem że mam czujnik deszczu , poza tym kilka razy zauważyłem jak nagle sciemniło mi się podświetlenie deski i radia i pomyślałem że coś się już chrzani więc może nie ?
Opublikowano
no to nie wiedziałem , nad lusterkiem to myślałem że mam czujnik deszczu , poza tym kilka razy zauważyłem jak nagle sciemniło mi się podświetlenie deski i radia i pomyślałem że coś się już chrzani więc może nie ?

Sorry, chyba źle powiedziałem, nie nad lusterkiem - bo fakt to jest czujnik deszczu, tylko w lusterku jest czujnik zmierzchowy. Oczywiście masz ten czujnik pod warunkiem, że masz w włączniku opcję świateł Auto.

A z tym ściemnianiem deski i radia to dobrze jest, też tak mam.

Pzdr.