Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam śmierdzi mi w kabinie spaloną gumą czy spalonym olejem jak przekroczę 130km zapach jest ciężko określić ale coś takiego jak wymieniłem ale zdechnąć idzie :lol: Co to może być dodam że jeszcze mam dziurawy tłumik końcowy czy to mogą być spaliny :?: Nie ma dymu w środku tylko śmierdzi
Opublikowano
Może ktoś ze strachu... :mrgreen: Nie masz wycieku oleju? Nie przepala ci oleju? A może coś leży na silniku i sie topi.
Opublikowano

Weź osłoń ten wydech czymś, albo jeszcze lepiej zlikwiduj wyciek, a potem sprawdź czy śmierdzi.

J nie wiem jakiej ty się spodziewasz odpowiedzi?

Może fotele się palą przy takiej prędkości?

Opublikowano
Nie Fotele się nie palą :duh: Może ktoś inny mi odpowie czy jest możliwość żeby mi śmierdziało spalonym olejem który kapie i to przy prędkości 130 km
Opublikowano
masz wyciek skrzyni kapie ci na wydech i tyle mam to samo pogonie ją do 180 i mam taki smród że głowa boli :mad2: tylko smród jest gdy stanę a nie gdy jadę
Opublikowano
ja mam tak przy 80-100 km/h w e36 wydaje mi się iż jest to dziurka w tłumiku i jakoś musi się dostawać do kabiny. wcześniej miałem dziurę w osłonie głowicy (?) bo poprzedni właściciel chciał większą szpilkę wkręcić tak wiercił że podziurawiło aż kanał olejowy więc co? wymiana :/ ale cieszę się że wydałem te 3 tysiące na naprawy e36stki bo teraz to dopiero jeeeździ. teraz mam coś spierniczone z instalacją gazową ale nie naprawiam bo LPG w BMW to jest jednak nieporozumienie, więc jeżdżę na etylince jak najszybciej się da :] Pozdroo