Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W moim e60 brak tunera tv, jestem nowym użytkownikiem i nie bardzo wiem jaki i gdzie się instaluje taki tuner, no i gdzie to kupić za rozsądne pieniądze. może tu ktoś mi podpowie.Posiadam 525d z 2004r.
Opublikowano

Jezeli navi business to nie wiem czy w ogóle da się to zrobic, bo tuner jest montowany fabrycznie z navi professional, która ma większy ekran (bodajże 8,8 cala). Chyba, że ktoś znalazł jakiś inny sposób, ale wydaje mi się, że bez wymiany monitora nie podziałacie. Swoją drogą tv w aucie to fajny gadżet, ale tak naprawdę bardzo rzadko się go używa, no chyba że ktoś sobie zdjął blokadę niepozwalającą oglądac TV podczas jazdy, czego nie polecam.

Pewnie myśleliście, że rzuciłem się tak na ten temat, bo wiem jak to zrobic, więc zawiodłem ;). Pozdrawiam.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Jezeli navi business to nie wiem czy w ogóle da się to zrobic, bo tuner jest montowany fabrycznie z navi professional, która ma większy ekran (bodajże 8,8 cala). Chyba, że ktoś znalazł jakiś inny sposób, ale wydaje mi się, że bez wymiany monitora nie podziałacie. Swoją drogą tv w aucie to fajny gadżet, ale tak naprawdę bardzo rzadko się go używa, no chyba że ktoś sobie zdjął blokadę niepozwalającą oglądac TV podczas jazdy, czego nie polecam.

Pewnie myśleliście, że rzuciłem się tak na ten temat, bo wiem jak to zrobic, więc zawiodłem ;). Pozdrawiam.

Posiadam Navi Prof..Ciekawy jestem jakie sa koszta montazu?

Opublikowano

Guteg.....faktycznie nie polecam odblokowywania TV w czasie jazdy..ale w naszych obecnych warunkach w czasie podróży zbyt często stoimy i wtedy...uwierz przydaje się i to bardzo :D . Fakt gdyby TV nie było to nie ma co pakować się na koszty z montażem (chyba że pieniądze zawsze są :) ) ale jak już jest...to jest też i pociecha na tych 'przystankach' :D

Pozdrawiam.

Memento Mori :-)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam KOLEGÓW dołącze się do tematu

JA Posiadam Navi Prof duży wyświetlacz ale nie moge znalesc nigdzie w MENU funkcji TV czy to znaczy że nie mam tunera

Opublikowano

Tak, nie masz tunera....

Ja słyszałem że lepiej nie montować TV oryginalnego samemu bo można się w bagno wpakować.....

Opublikowano
Guteg.....faktycznie nie polecam odblokowywania TV w czasie jazdy..ale w naszych obecnych warunkach w czasie podróży zbyt często stoimy i wtedy...uwierz przydaje się i to bardzo :D . Fakt gdyby TV nie było to nie ma co pakować się na koszty z montażem (chyba że pieniądze zawsze są :) ) ale jak już jest...to jest też i pociecha na tych 'przystankach' :D

Pozdrawiam.

No tak , zapomniałem, że przecież w naszych realiach jest to jednak przydatne. Ostatnio tego doświadczyłem - na odcinku 50km stałem 4 razy w korku i miałem okazję do obejrzenia fragmentami meczu Chorwacja - Turcja :) Cofam to co napisałem kilka postów wyżej:) Ale odblokowania TV nie polecam i tak:)

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW