Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam bardzo kłopotliwy problem. otóż w mojej aucie do bagażnika wdziera się kurz, poruszam się najczyściej po żwirówkach i do tego idzie lato więc problem będzie się nasilał. Proszę pomóżcie co na to poradzić????

Otóż znalazłem za tapicerką w bagażniku filtry zakleiłem je i nadal mam taki sam problem.

Z góry przepraszam jak był taki temat, ale się nie mogłem doszukać.

:mad2:

Opublikowano
moze masz jakas dziure w budzie mala i sie przedostaje do srodka :twisted2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
moze masz jakas dziure w budzie mala i sie przedostaje do srodka :twisted2:

Bardzo śmieszne!!!!!!!! :lol:

Opublikowano

te filtry to odklej i oczyść... :nienie: Są one odpowiedzialne za utrzymywanie odpowiedniego ciśnienia powietrza w aucie i odpowietrzanie przedziału pasażerskiego... zobacz co się z tym filtrem dzieje jak trzaśniesz dwiami... odchyla się....

Wyjmij sobie lepiej koło zapasowe i oblookaj czy ci żaden korek techniczny nie wypadł :cool2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
a tak dokładniej to gdzie te filtry są?

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

więc tak, filtry te są po obu stronach bagażnika, tuż jak zaczyna się nadkole samochodu, dokładniej są one za takimi plastikowymi pojemnikami na drobiazgi, kto ma compacta będzie wiedział.

po drugie sprawdzałem korek od ciśnienia jest i bardzo dobrze przylega.

Nie mam ja już żądnych pomysłów rozbierałem cala tapicerkę w bagażniku i nic sie nie doszukalem.

Opublikowano
te filtry to odklej i oczyść... :nienie: Są one odpowiedzialne za utrzymywanie odpowiedniego ciśnienia powietrza w aucie i odpowietrzanie przedziału pasażerskiego... zobacz co się z tym filtrem dzieje jak trzaśniesz dwiami... odchyla się....

Wyjmij sobie lepiej koło zapasowe i oblookaj czy ci żaden korek techniczny nie wypadł :cool2:

oczywiście że się odchylają, podczas jazdy zapewne też, bo bez nie dostaje się także kurz, niby jest na nich filtr z filca, ale chyba on nie spełnia swoich zadań, nawet wymieniłem ich na nowe i efekt był ten sam, wienc dlatego ich zakleiłem. Pozdrawiam!!!

Opublikowano
Ale zakleiłeś i problem zniknął??

otóż nie zniknął i właśnie w tym cały szkopuł, podejrzewam że jest jeszcze coś, na pewno jak zakleiłem to się zmniejszył problem o połowę ale w ciąż jest....