Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam cos się dzieje w mojej buni podczas jazdy od 80 do 120 strasznie wali całym autem normalnie żuca

wymieniłem wachacz dolny drążek kolumny kierowniczej i całą listwe i dalej tak samo koła wyważałem i nic to niezmienia niewiem czy to nie tarcze pomuszcie mi bo już niewiem co mam robic ale nawet podczas chamowania nieodczówam żebym miał jakies bicie

Opublikowano
żuca,pomuszcie,chamowania,nieodczówam

ortografia się kłania...

ja stawiam na tarcze lub koła-może opona gdzieś uszkodzona.może masz nie orginalne felgi i brakuje pierścienia centrującego

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
wymieniłem tarcze i nadal to samo musze wymienić jeszcze jeden wachacz i zobacze co dalej do sam już niewiem a mieżylem pisate to ma 72.5 a felga też 72.5 to ja już niewiem wymienie cała zawieche chyba.hahaha
Opublikowano
żuca,pomuszcie,chamowania,nieodczówam

ortografia się kłania...

ja stawiam na tarcze lub koła-może opona gdzieś uszkodzona.może masz nie orginalne felgi i brakuje pierścienia centrującego

Łukasz daj luz z ta ortografia...musisz brac pod uwage to,ze ktos moze byc dyslektykiem.Skupmy sie na problemie jaki gosc ma z autem.Pozdrawiam serdecznie.
Opublikowano
Ja ostatnio miałem takie same objawy...juz mnie szlak trafiał.I co było????...zapieczone cylinderki w prawym przednim kole...cały czas lekko chamowały.Przczysciłem,rozruszałem i jest pieknie.Byc moze masz to samo.Pozdrawiam.
Opublikowano

wymieniłeś tarcze i dalej czuć bicie?może zmień koła od innego auta.może tak być ze od tylnych kół Ci to przenosi...

arturo193-myślę że nic złego nie zrobiłem a wręcz przeciwnie,zwróciłem uwagę na to,i nie jedna osoba by to zrobiła tylko ze po prostu pierwszy wystawiłem posta-nie ważne.Może kolega nie jest dyslektykiem,jeśli jest to przepraszam bo po prostu nie wiedziałem :handshake:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

witam własnie mam taki problem z pisownią jestem dyslektykiem ale jakoś się tym nie przejmuje a co do kuł to małem tak na 16"kołach a teraz mam 18" i to bicie jest poprostu mocniejsze.

'

Opublikowano
chłopaki tak jak powiedział Łukasz735 to był brak pierścieni centrujących teraz latam już.i jest wszystko ok dzieki za rady.Pozdrawiam :dance: