Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 11 latach "ambitnej" przygody z fancuską marką Renault (R5, Megane coupe, R19, Laguna combi) w minioną sobotę stałem się ostatecznie właścicielem modelu BMW jak w moim podpisie. Witam wszystkich forumowiczów, mniej lub bardziej doświadczonych uzytkowników BMW e39 i innych modeli. Na wstępie chciałbym wyrazić podziw dla wiedzy niektórych z was oraz podziękować za istnienie forum oraz otwartość jego członków. Proces podejmowania decyzji o zakupie w miom wypadku trwał ponad rok (mógłbym o tym napisać długi esej :) ) W ostatnich kilku miesiącach to przede wszystkim to forum dostarczyło mi najistotniejszych i najwartościowszych informacji na temat tego jak powinienem wybierać, na co zwracać uwagę co mnie czeka, jakie są radości i ryzyka posiadania takiego auta. W tej chili (po jednej dobie) mogę potwierdzić tylko jedno... z tym autem trudno będzie mi się rozstac. :) Potwierdza sie chyba opinia wielu z was, że łatwo się uzaleznić.

Dla uzupełnienia informacji wyposażenie które daje mi kolejną dawkę przyjemności to:

- skórzana czarna tapicerka,

- siedzenia z wielopłaszczyznową, elektryczną regulacją i pamiecią oraz masazem....!! (odkryłem to wieczorem :) )

- nawigacja MKII (4:3) wczoraj wgrana Osteuropa :)

- wielofunkcyjna kierownica M5

- obniżone o 2 cm zawieszenie (czerwone sprężyny) - to niespodzianka nieplanowana :)

- sensor desczu itp...

Nie jestem już małolatem, przekroczyłem czterdziestkę ale czuję wolę życia w tępie. Mam nadzieję że na moje pytania (których jeszce napewno kilka będę miał) cierpliwie mi odpowiecie. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

- siedzenia z wielopłaszczyznową, elektryczną regulacją i pamiecią oraz masazem....!! (odkryłem to wieczorem :) )

Gratuluję nowego nabytku, niech Ci długo i wiernie służy... A ten masaż to chyba nie sam testowałeś :norty: ????

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Gdzie masz guziczek od tego masazu ?? bo ja mam pelno guzikow przy fotelach i jeszcze nie rozpracowalem co który i do czego służy :) ?
Opublikowano
no to jak sie nie zna języka instrukcxji to zostają dwa wyjścia; nauczyć się języka albo kupić po instrukcje po polsku w ASO czy gdzie. Pomogłem?
PawełH
Opublikowano
ale ja mam instrukcje po niemiecku a akurat tego jezyka nie znam!
no to jak sie nie zna języka instrukcxji to zostają dwa wyjścia; nauczyć się języka albo kupić po instrukcje po polsku w ASO czy gdzie. Pomogłem?

... albo poszukać na forum. ;) :mrgreen: