Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Tym razem mam pytanie o telefon. Otóż moje autko jak VIN wskazuje miało telefon, a jeszcze lepszym dowodem na to jest antena na lewym błotniku z tyłu. Na tunelu między siedzeniami mam półkę i otwór do wnętrza tunelu. Czego mam szukać, poza słuchawką rzecz jasna :) z instalacji, co mogło zostać i gdzie tego szukać. Chciałbym przywrócić telefon w aucie. Może ktoś sprzedaję telefon do E32?
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano
Witam! Tym razem mam pytanie o telefon. Otóż moje autko jak VIN wskazuje miało telefon, a jeszcze lepszym dowodem na to jest antena na lewym błotniku z tyłu. Na tunelu między siedzeniami mam półkę i otwór do wnętrza tunelu. Czego mam szukać, poza słuchawką rzecz jasna :) z instalacji, co mogło zostać i gdzie tego szukać. Chciałbym przywrócić telefon w aucie. Może ktoś sprzedaję telefon do E32?

czy ta dziura w schowku za hamulcem ręcznym do której wpadają różne śmieci to po telefonie? Ja mam taką i myślałem że to po CB.

Pozdrawiam

Opublikowano
Nie upierałbym się, ale tak wyczytałem z wyposażenia po rozkodowaniu VIN. Był tam telefon...
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano
Reszta jest w bagażniku zamocowana w prawym nadkolu obok wlewu paliwa. Jest to czarna skrzynka troszkę dłuższa od cegły ze złączem COM z jednej i wejściem na dużą kartę z drugiej strony.
Obecnie AUDI S4 QUATTRO... do BMW wrócimy na wiosnę