Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie gdzie znajdę moduł AIRBAG. Na forum znalazłem tylko gdzie się znajduje w e34 u mnie niestety pod tylną kanapą go nie ma.

Kontrolka poduch wogule się nie zpala i najpierw chciałym sprawdzić czy moduł nie jest odłączony.

Pozdrawiam.

Opublikowano
jak kontrolka w ogóle sie nie zapala, to pewnie ktoś ją"uciszył", żeby nie kuła w oczy, najszybciej chyba sprawdzać carsoftem co w trawie piszczy
Opublikowano

Dzięki za podpowiedz. :modlitwa:

Pod podłokietnikiem jak wyjmę schowek ten z roletką widzę tunel do nawiewu na tył, moduł jest pod tunelem?

Nie bardzo wiem jak się dobrać do tej środkowej konsolki :mad2: . Podłokietnik mam otwierany ze schowiem bez telefonu, siedzi na "wcisk"?

Opublikowano

Podłączałem się do kompa w ASO z innego powodu i wtedy nie miałem ani czasu ani kaski żeby tym się zająć. Wiem, że bunia jest po lekkiej stłuczce (wywalona klema pirotechniczna, poduchy całe). Jest to chba ostatni niesprawny element i tak zbtyt długo zwlekałem z naprawą. Podejrzewam, że poprzedni właciciel po prostu odłączył moduł, żeby kontrolka nie kuła w oczy lub moduł jest do wymiany może też wydłubał żarówę z zegarów (podłość ludzka nie ma granic :mad2: ). Pewnie najprościej było by go spytać co jest grane ale częściej jest za granicą niż w kraju.

Wielkie dzięki za zainteresowanie :modlitwa: .