Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Orientuje się ktoś gdzie jest umiejscowiony moduł (sterownik) airbagu w BMW z roku 93? Bowiem mój szanowny elektryk był na tyle leniwy iż nie chciało mu się go szukać...i mnie poprosił o jego zlokalizowanie...
Freude am fahren...
Opublikowano
kolego moduł airbagu znajduje sie pod tylnym siedzeniem tak po środku musisz podniesc dolna czesc siedzenia i tam go znajdziesz :lol:
Opublikowano
kolego moduł airbagu znajduje sie pod tylnym siedzeniem tak po środku musisz podniesc dolna czesc siedzenia i tam go znajdziesz :lol:

Czy masz na myśli koniec tunelu środkowego?

Freude am fahren...
Opublikowano
Zerknij za schowkiem u mnie tam jest zamontowany a mam E36 z końcówki 92 roku. Elektryk też sie upierał ze jest pod siedzeniem z tyłu. Rozczarował sie trochę jak podniósł siedzenie i go tam nie było. Wiec myślę że u Ciebie też może siedzieć za schowkiem. Pozdrawiam
Opublikowano
to skoro nie ma go pod siedzeniem to pewnie będzie to zmontowane na tych pomarańczowych kosteczkach na kielichach pod maską.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Niestety modułu nie ma także na kielichach...mój elektryk uznał,że nie ma u mnie modułu :roll: Tylko dziwi mnie fakt,że zanim kontrolka poduszki nie zaczęła się palić, to wszystko było ok...to znaczy kontrolka poduszki przy odpalaniu samochodu świeciła przez moment a potem gasła...Czy macie jakiś pomysł?
Freude am fahren...