Skocz do zawartości

Ludzie broncie sie przed takimi autami !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ogladajac ogloszenia nie moge sie powstrzymac do napisania owego postu:

http://moto.allegro.pl/item360937035_bmw_e38_2_8benz_1999_przelozony_niekompletny.html

Co raz to wiecej tego typu samochodow znajduje sie w naszym kraju, ogladajac zdjecia tego samochodu, w stanie jakim elektryka w srodku wyglada strach sie bac jezeli ktos to zakupi !!! Jestem przerazony !!!!

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
Nie ma co się przerażać,każdy angol tak wygląda w trakcie przeróbki(nieskończonej),wystarczy wizyta u specjalisty a nie u "specjalisty" i powinien dojść z tym do ładu.Gdybyś widział jak są niektóre samochody "zrobione" po wypadku dopiero można się przerazić.
Nur bmw e32
Opublikowano

Jezeli zabronic takich praktyk, to trzeba by zabronic tez np. pelnej odbudowy klasykow, bo przy tym tez trzeba rozebrac wszystko w mak.

Moim zdaniem wystarczyloby poddac taki samochod 'po przekladce' dosc gruntownemu i rzetelnemu przegladowi na stacji diagnostycznej.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Jezeli zabronic takich praktyk, to trzeba by zabronic tez np. pelnej odbudowy klasykow, bo przy tym tez trzeba rozebrac wszystko w mak.

Moim zdaniem wystarczyloby poddac taki samochod 'po przekladce' dosc gruntownemu i rzetelnemu przegladowi na stacji diagnostycznej.

... Co do oldtimerów to inna sprawa :D bo przy takich autach pracują miłośnicy z wielkim zapałem i poświęceniem lub profesjonaliści a takie "zwykłe auta" są na ogół robione na sztukę, byle jak i często przez ludzi bez pojęcia aby tylko sprzedać i skasować naiwniaka :cry:

Pozdrawiam Vikingb.

Opublikowano

... Co do oldtimerów to inna sprawa :D bo przy takich autach pracują miłośnicy z wielkim zapałem i poświęceniem lub profesjonaliści a takie "zwykłe auta" są na ogół robione na sztukę, byle jak i często przez ludzi bez pojęcia aby tylko sprzedać i skasować naiwniaka :cry:

Pozdrawiam Vikingb.

Dokładnie, jezeli ktoś sie juz podejmuje przekladki to niech to robi porządnie, ta buma wygląda na kompletnie zdekompletowaną. Dla mnie tragizm.. Pozdro

B-bardzo M-mądry W-wybór