Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No, tak. Przejechać zakręt bokiem, to każdy potrafi :)

Zapewniam Cię ze mało osób potrafi to robic tak jak Felix :mrgreen:

Chcesz powiedzieć, że większość jest tak dobra? :) W takim razie należy życzyć tej mniejszości dużo wytrwałości i postępu w treningach :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Prawie trafiłeś :naughty: !!!!! tylko że ta na dole to jest już odpowiednio dopieszczana i prawie skończona :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :norty: a tą co żem widział to była TYLKO wersja testowa :)
Opublikowano
po wielu niespodziankach i trudach i bardzo bliskim spotkaniu jednego z elementów bolida z walcem drogowym :norty: po dzisiejszych nocnych próbach prezes powiedział tylko tyle: o q...... ale to zapier........!!!!! ale nich najlepiej SAM WYPOWIE SIE NA TEN TEMAT :D ja tam tylko słyszałem i jedyne co to tylko :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: i :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: dla niepokornych, BO JEńCóW NIE BIERZEMY!!!!!!!!! :twisted2: :twisted2: :twisted2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Allrad przeczytaj to jako podsumowanie naszej wczesniejszej dyskusji.

Po przejechaniu 3 OS-ow 4-Rajdu Lotos Baltic Cup Felix prowadzi w RWD-3 z przewaga 23,5s. i zajumje 18 miejsce w generalce. Niezly wynik jak na pierwszy start, mam nadzieje, ze uda sie dojechac do mety :D Pierwsze zdjecia z prologu http://www.rallyonline.pl/ft.php?idg=3286&odswiezanie=&pg_[go]=35&pg_[go]=36

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A teraz coś co raczej potwierdziło moje przypuszczenia,że talent to felix ma napewno do 4 kółek, po BK-2 okazało sie że nasz most to nie 4,27 a seryjne zeszperowane 4,10 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: a z tego co słyszałem to większość na rajdzie w bmw miała 4,45 !!!!!! tak wiec co by było jakby nasze 4,45 było w aucie na rajdzie??????? :norty: :norty: :norty: :twisted2: :twisted2: :twisted2:
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...