Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbym taką jeździć... w ramach odbywania kary za jakieś cieżkie przestępstwo :roll: :lol:

Jest paskudna, no ale amerykanie i gust motoryzacyjny to raczej dwie skrajności... pewnie dlatego się tak rzucili :worried:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano (edytowane)

a ja bannery reklamowe X6 widzialem w nyc od miesiaca chyba.i mimo szczerej checi ogladniecia na zywo, niestety nie zdazylem...

widocznie gotowych egzemplarzy od reki i tak nie mieli zbyt duzo.

Edytowane przez sylwo
Opublikowano
X6 będzie dla BMW modelem zero-jedynkowym = albo odniesie oszałamiający sukces albo będzie totalną klapą. Dla mnie, z powodu oczywistej niszy rynkowej, nie ma innych opcji dla tego samochodu.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Musi być sukces. Zwróćcie uwagę ile jeździ X5 a chyba każdy nawet najgorętszy fan marki zgodzi się z tym,że X5 do najładniejszych nie należy za to X6 wprost przeciwnie :) Sukces murowany, ale to już widać po dwóch w/w linkach :)
Opublikowano
Mi brakuje klasy samochodow polaczenia 7er z SUV , czyli aby bylo wygodnie i wysoko .. jesli takie cos kiedys wyjdzie to powinno odniesc sukces. W X5 fajna pozycja bo wysoka, a w 7er mega komfort ... moglby to ktos wkoncu polaczyc :)
Opublikowano
Mi brakuje klasy samochodow polaczenia 7er z SUV , czyli aby bylo wygodnie i wysoko .. jesli takie cos kiedys wyjdzie to powinno odniesc sukces. W X5 fajna pozycja bo wysoka, a w 7er mega komfort ... moglby to ktos wkoncu polaczyc :)

jezeli BMW wyczulo ze X6 przyniesie mu niezly zysk to pewnie cos takiego moze wprowadzic.nic nie stoi na przeszkodzie, przeciez BMW jest mistrzem w kreowaniu nowych segmentow rynku :mrgreen:

Opublikowano

jezeli BMW wyczulo ze X6 przyniesie mu niezly zysk to pewnie cos takiego moze wprowadzic.nic nie stoi na przeszkodzie, przeciez BMW jest mistrzem w kreowaniu nowych segmentow rynku :mrgreen:

Tak ale to Porsche z tego tytułu odnosi sukcesy :D (czyt. Cayenne a niedługo zapewne również Panamera)

Opublikowano

Tak ale to Porsche z tego tytułu odnosi sukcesy :D (czyt. Cayenne a niedługo zapewne również Panamera)

brzmi tak jakby BMW wypuszczalo na rynek same niewypaly :doh:

Opublikowano

Cayenne nie przypomina z zewnatrz i wewnatrz 7er, S klasy czy A8 ....

Opublikowano

Astro... Czy S,7er czy A8 to owe "nowe segmenty rynku" ????

Nowy segment rynku to A8,7er czy S jako SUV i takie cos by mnie zadowolilo.