Skocz do zawartości

sprzedaz x6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbym taką jeździć... w ramach odbywania kary za jakieś cieżkie przestępstwo :roll: :lol:

Jest paskudna, no ale amerykanie i gust motoryzacyjny to raczej dwie skrajności... pewnie dlatego się tak rzucili :worried:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

a ja bannery reklamowe X6 widzialem w nyc od miesiaca chyba.i mimo szczerej checi ogladniecia na zywo, niestety nie zdazylem...

widocznie gotowych egzemplarzy od reki i tak nie mieli zbyt duzo.

Edytowane przez sylwo

Opublikowano
po monachium juz troche tego smiga,robi wrazenie
Opublikowano
X6 będzie dla BMW modelem zero-jedynkowym = albo odniesie oszałamiający sukces albo będzie totalną klapą. Dla mnie, z powodu oczywistej niszy rynkowej, nie ma innych opcji dla tego samochodu.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Musi być sukces. Zwróćcie uwagę ile jeździ X5 a chyba każdy nawet najgorętszy fan marki zgodzi się z tym,że X5 do najładniejszych nie należy za to X6 wprost przeciwnie :) Sukces murowany, ale to już widać po dwóch w/w linkach :)
Opublikowano
Mi brakuje klasy samochodow polaczenia 7er z SUV , czyli aby bylo wygodnie i wysoko .. jesli takie cos kiedys wyjdzie to powinno odniesc sukces. W X5 fajna pozycja bo wysoka, a w 7er mega komfort ... moglby to ktos wkoncu polaczyc :)
Opublikowano
Mi brakuje klasy samochodow polaczenia 7er z SUV , czyli aby bylo wygodnie i wysoko .. jesli takie cos kiedys wyjdzie to powinno odniesc sukces. W X5 fajna pozycja bo wysoka, a w 7er mega komfort ... moglby to ktos wkoncu polaczyc :)

jezeli BMW wyczulo ze X6 przyniesie mu niezly zysk to pewnie cos takiego moze wprowadzic.nic nie stoi na przeszkodzie, przeciez BMW jest mistrzem w kreowaniu nowych segmentow rynku :mrgreen:

Opublikowano

jezeli BMW wyczulo ze X6 przyniesie mu niezly zysk to pewnie cos takiego moze wprowadzic.nic nie stoi na przeszkodzie, przeciez BMW jest mistrzem w kreowaniu nowych segmentow rynku :mrgreen:

Tak ale to Porsche z tego tytułu odnosi sukcesy :D (czyt. Cayenne a niedługo zapewne również Panamera)

Opublikowano

Tak ale to Porsche z tego tytułu odnosi sukcesy :D (czyt. Cayenne a niedługo zapewne również Panamera)

brzmi tak jakby BMW wypuszczalo na rynek same niewypaly :doh:

Opublikowano

Cayenne nie przypomina z zewnatrz i wewnatrz 7er, S klasy czy A8 ....

Opublikowano

Nie BMW nie wypuszcza samych niewypałów...Mam na myśli duży sukces Cayenne w stosunku do ML'a, X5, XC90 itd...

Astro... Czy S,7er czy A8 to owe "nowe segmenty rynku" ????

Opublikowano

Astro... Czy S,7er czy A8 to owe "nowe segmenty rynku" ????

Nowy segment rynku to A8,7er czy S jako SUV i takie cos by mnie zadowolilo.

Opublikowano
Widzialem tydzien temu nad Grand Canyonem. Robila wrazenie nawet mimo tego ze byla pozakrywana plastikami i szmatami z kazdej strony :)
Opublikowano

ja widzialem na zywo 3 dni temu jak klient odbieral z salonu BMW, no i 2szt jak sobie staly i czekaly na klienta

skomentuje tylko jednym slowem WOW:)

oceń moją ///M http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0

///M jak miłość

Sprzedam BMW 120d "083d, 120d E82 2011r, 520d '07 lift, 123d '08, Z4///M '08, info na http://www.fast-cars.pl