Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam!!! mam pytanie co moze oznacac swiecaca sie na czerwono kontrolka od poduszki powietrznej,czy to cos powazngo i jak mozna to naprawic??? BMW 320d 1998r.
Opublikowano
oznacze awarie systemu lub jakies poduszki czujnika najszybsze lekarstwo i rada to podlaczenie do kumputera i zrobienie giagnozy co pozwoli okreslic co jest nie tak i z ktora poducha jest problem
Opublikowano
dodam,ze pare minut przed tym jak ta kontrolka mi sie zaswiecila to spalila mi sie jedna zarowka od kierunkowskazu moze to mialo jakis wplyw??? :(
Opublikowano
dodam,ze pare minut przed tym jak ta kontrolka mi sie zaswiecila to spalila mi sie jedna zarowka od kierunkowskazu moze to mialo jakis wplyw??? :(

Tak, na pewno to wina żarówki. Wymień ją i kontrolka sama zgaśnie :roll2:

A poważnie: musisz zczytać błędy, najprawdopodobniej będzie to błąd maty pasażera, ale niekoniecznie...

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
jak spali ci sie zarowka to moze ci sie osiwecic jak masz check control ale nie poduchy jedz na komputer to nie majatek a bedziesz wiedzial o aktualnych bledach starych pokasuja sprawdza co nowwego wyskoczy